Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dragan_Gospodinov/
@Legend16 Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PM rahatsızlık/Emotesiz saldırma/
1-) ORTAK NEZAKET
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood sokağının orada açık bir araba buldum emotesiz bindim, arkadaş beni pm den uyardı açık bulduğum için emote vericeğimi sanmıyordum. /soru üzerinden sordum ve admin ceza yiyebiliceğimi söyledi, ben de arkadaşa arabasını geri götürmeye kalktım, atm den bara çekerken bir emote verdi ancak emote'yi bana verdiğini sanmıyorum çünkü 16 yaşında bir kız karakter yönetiyorum ve emotesi SS'de de görüldüğü gibi. "ADAM" Yazıyor, üzerime alınmadım çünkü adam değilim. Sonrasında bu arkadaş beni BuffaloMC'nin alt sokağında önüme atlayıp araçtan emotesiz bir şekilde indiriyor. Dövmeye başlıyor ve bayıltıyor. Sonrasında şikayet açıcağımı belirtiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kimseyle OOC bir düşmanlık besleyecek kadar düşmedim. Kim hatalı ise uyarı almasını isterim.