Konu: [06.12.20209] Fernando Ximenez Nonrp  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2020 19:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fernando Ximenez @furkan7878

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.12.2020 18:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Nonrp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM'de çalışırken birden komutla araya girip sistemsel bir şekilde dumbelları aldı. PM'den düzgünce nonrp yaptığını anlatıp söylememe rağmen cevap bile vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Dünden önceki gün başka birisi için aynı konudan şikayet açmıştım. Şikayetle ilgilenen yetkili sadece uyarmıştı. Lütfen artık bu tarz tat kaçıran olaylara cezai işlem uygulansın. Biz nasıl sıramızı bekleyip karşı tarafın eğlencesini kaçırmadan, roleplaye uygun davranıyorsak herkes böyle davranmayı öğrensin. Gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.

#1 - 06.12.2020 19:31
Non rp olduğunu bilmiyordum,banada hep aynısı yapıldığı için birşey olmuyor sandım.Cevap vermemeye gelirsede tuşlara basarken yazamıyordum,bu yüzden cevap veremedim.Arkadaş diyince zaten bırakacaktım ama,bir anda oradan gitti.kusura bakmayın tekrardan bir daha yapmacağım.İyi günler.

#2 - 06.12.2020 19:50
Şikayetteki videoyu göresiye kadar ben öyle bir şey yapmadım diye inkar ediyordunuz? Şikayetim devam ediyor ceza verilmesini talep ediyorum.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 06.12.2020 20:53
Ben öyle birşey yapmadım derken o olayı kastetmedim,non rp olduğunu bilmediğim için ona dedim.Yani neden bu kadar ceza alamam için uğraşıyorsun anlamıyorum.İyi günler.

#4 - 07.12.2020 05:33
Merhaba,

Bir oyuncu spor salonunda dumbelları kaldırırken yanına gelip, bitene kadar /gym calis spamı atarak platformu elinden alamazsınız. Ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere(https://i.hizliresim.com/cI2cbW.png) yine bir iletişim sorunu var. Her şikayet açtığınız oyuncuya böyle yaklaşmayın lütfen. İhlali yaptığı esnada ona uyarıda bulunmanıza rağmen devam etseydi ceza-i işlem uygulanabilirdi. Sadece uyarıda bulunuyorum, tekrarı halinde tolerans gösterilmeyecektir.

Şikayet kapatıldı.