Konu: Rowan Moore YKİ-PG  (Okunma sayısı 310 defa)

#10 - 06.12.2020 18:28
Bana karşı OOC üslubunu koru öncelikle, daha sonrasında şikayetle alakam var olaya dahildim sadece bu arkadaşım hakkında şikayet açılmış. Bir kişiyi yaralı konuma düşürdükten sonra gerçekten bir yarasının olduğunu söylemek istiyorsanız, yürütmek istemiyorsanız /do kanalını kullanarak şahısa bir yara belirtmeniz gerekir. Aksi taktirde kendisine istediği yarayı verip olaydan kurtulur. "Saçma olan motorcu çetesiyle role girmeniz." demişsin buradaki duruma da çok basit bir açıklama getirilebilir. Biz legal bir birlikte görev alıyoruz gelip size bir soru sormamız veya bir davranış sergilememiz role girer. Sizin bir motorcu çetesi olmanız ne sizi dokunulmaz yapar ne de role girilmez yapar. Umarım anlatabilmişimdir.
Üslubumda bir sıkıntı yok. Ayrıca burda şikayeti sana açmadım, arkadaşın savunma yapsın. Fakat yinede cevap vericem. Orda bir kaç kişiyi yaralıya düşürüyoruz. Yani biz her kişinin yaralı durumunu belirtme şansımız yok. Fakat biz söyleyene kadar /hurt 1 çekebilirdi. Saniyesinde ayağa kalktı. Biz söylemedik diye o zaman yaralıdan çıkınca tekrar vurur senin mantığına göre. Zaten saçma taraf arkadaş ilk önce brawla girdi yaralıya düştü. Sonra geldi tekrardan brawla girdi yaralıya düştü. Bu saçmalıktan başka bir şey değil. Birde pmden dayanaklılığım var bir şey yapmam diyip saçma sapan bir şey söyledi. Son zamanlarda gördüğüm en kötü rol.

#11 - 06.12.2020 18:32
"Saçma olan motorcu çetesiyle role girmeniz." demişsin buradaki duruma da çok basit bir açıklama getirilebilir. Biz legal bir birlikte görev alıyoruz gelip size bir soru sormamız veya bir davranış sergilememiz role girer. Sizin bir motorcu çetesi olmanız ne sizi dokunulmaz yapar ne de role girilmez yapar. Umarım anlatabilmişimdir.
Zaten dokunulmaz yapar demedim. Orda ondan fazla Buffalo'dan kişi var. Ve arkadaşın kolaysa gelip ''Arkadaşımı bırakın, son kez söylüyorum'' gibi kelimeler kullandı. Neyine güvendi o rolde onuda pek anlamadım. Polise diyorsan kendiside bir illegal gibi motorculara brawla girdi ve iki kere yaralıya düştü. O yüzden o da içeri alınırdı. Yani Rowan'ın rolünün hiçbir taraftan tutulur bir yanı yok.

#12 - 06.12.2020 23:55
Tekrar tekrar aynı yere geliyorsun, yorumu yetkililere bırakıyorum, forumu kirletmeyelim olur mu?

#13 - 07.12.2020 00:07
Tekrar tekrar aynı yere geliyorsun, yorumu yetkililere bırakıyorum, forumu kirletmeyelim olur mu?
Tamamdır.

#14 - 07.12.2020 11:27
Merhaba,

Atılan kanıtlar ve savunmalar incelendi. İlk öncelikle oyun üzerinde ne kadar ortak nezaketinizi koruyor iseniz forumda da korumak zorundasınız. Şikayete geçecek olursak ufak bir brawl gerçekleşmiş gibi duruyor, şikayet edilen taraf iki kez düşürdüğünü vesaire söylüyor fakat ortada kanıt bulunmuyor. Sadece Rowan karakterini emote konusunda uyarıyorum, daha anlaşılır bir emote kullanmayı tercih edin. Herhangi bir yaptırım uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.