Konu: [05.12.2020] Retarted Roleplay  (Okunma sayısı 127 defa)

#0 - 05.12.2020 18:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Telefon NO: 6751798

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.12.2020 - 17:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs aracımın eklentilerini ve fiyatını soruyor. Cevap verince kahkaha atıp "Annende dahil mi fiyata?" diyerek Retarted Roleplay sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://i.imgyukle.com/2020/12/05/YQnDjh.png
https://i.imgyukle.com/2020/12/05/YQnGWn.png
Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 05.12.2020 19:19

#2 - 06.12.2020 01:46
Merhaba, ortada savunma gerektiren bir durum göremiyorum ama yine de açıklama yapacağım. Yönettiğim karakter bir galeri sahibi ve günde yaklaşık olarak otuz-kırk kişiyle gerek telefondan gerek yüzyüze iletişim halinde bulunuyor, işinin stresi yüzünden sinirli bir yapıya sahip. İkinci el araç alım-satımı yapan kişiler alacakları araçtan para kazanmak ister, kusur ararlar, zarar edeceği aracı almak istemezler. Bu yüzden araç sahipleri bir galeriye gittiklerinde araçlarına saçma nedenler yüzünden düşük fiyat alacakları için bu yolu pek tercih etmez. Açtığınız şikayette retarted roleplay içeren bir durum yok. Gün içerisinde birisi karakterimi arıyor, aracından bahsedip ona inanılmaz yüksek bir fiyat istiyor karakterim de küfür edip kapatıyor. Böyle bir durumda şikayet açmak yerine beni geri arayabilirdiniz, galeriye gelerek hakkımda şikayet dilekçesi oluşturabilirdiniz, hatta sokaklarda dolaşıp galeriyi bile kötüleyebilirdiniz. Rol yaparken karakterinize hakaret ve küfür edilebilir bunlar oldukça normal şeyler fakat yapılan bu harekete bir tepkiniz olacaksa kesinlikle yeri oyuncu şikayetleri değildir.

#3 - 06.12.2020 03:05
Merhaba,

Savunma yeterli bulundu. Rol dahilinde çözülebilecek bir durum, herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.