Konu: Drake_Sergios - Caprio_Sergios [Trolling]  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 05.12.2020 03:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake_Sergios - Caprio_Sergios  @Kemal023 @YGtt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:05.12.2020 - 02:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: IC Hırsızlık & Trolling

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler araçtan emotesiz rolsüz eşya alıp bot gibi eşyaları satıp kural ihlali yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Kişiler pusuya yatmış bir anda aracım geldi icine bindiler hemen eşyaları alıp sattılar /b den uyardım /b den -ooc . kes gibi cümleler kurdular. /pmden uyardım yasak olduğunu belirttim, kuralları sen mi yazıyorsun sen kimsin yasak değil, boş yapma gibi cümleler kurdular.
sinirden elim ayağım titredi ve bu kişiler yüzünden /q attım. Cezalandırılmalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 05.12.2020 03:20 meikaN »

#1 - 05.12.2020 03:24
Adam bana dedi öyle işler yasak bende sorudan sordum ve yasak olduğunu öğrendim daha sonra vereyim dedim
 o iş yaş diyip pm kapattı

#2 - 05.12.2020 03:25
Adam bana dedi öyle işler yasak bende sorudan sordum ve yasak olduğunu öğrendim daha sonra vereyim dedim
 o iş yaş diyip pm kapattı

Logların kontrol edilmesini istiyorum, kişi bana öyle bir şey söylemedi, şikayetime OOC Yalanda eklemek istiyorum sizin gibileri yüzünden elim ayağım titriyo oyun zevki bırakmıyosunuz

#3 - 05.12.2020 19:14
On iki(12) saat içerisinde detaylı bir savunma yapmalısınız, savunmanız bittiyse lütfen belirtin. @YGtt @Kemal023

#4 - 06.12.2020 13:20
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Caprio Sergios ve Drake Sergios Non-RP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.