Konu: Noob DM Guerriero Corrado , Alfredo Ambroglo  (Okunma sayısı 196 defa)

#0 - 04.12.2020 21:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noob DM  Guerriero Corrado , Alfredo Ambroglo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.15 04.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi beni yanlış birlikte sanıp vurmuş ancak banane gerekli işlemin uygulanmasını istiyorum.

#1 - 04.12.2020 21:33
Bir kaç saat içerisinde savunma yaparım.

#2 - 04.12.2020 22:17
Dostum savunmamı fazla uzun tutmayacağım zaten sunucuyu bırakıyorum, bu tarz şeylerle uğraşmanın zamanı geçti diye düşünüyorum artık sizin önünüz açılsın.
Spoiler: GösterGizle

Bir kaç gün önce İş yerimizin önünde gelip söylediğin cümleler.Seni başka birlikle karıştırdığımız için dövmedik.Biz orada çatışma ortamındayız oraya geliyorsun reaksiyon olarak sanada saldırıyoruz.

Sana saldırmaya başladığımız kısım burası sokakta görüp direkt üzerine çullanmıyoruz yerde çatışmadan sonra yerde yatan bir wiseguy mevcut ve sen oraya geliyorsun bir kaç gün önce bize bunları sarfeden kişisin (Haraç almadığımız iç tanrıya dua edin amına diyen kişisin sana saldırmamız o adrenalin içerisinde gayet normal.Anlamadığım bu sözleri madem söyleyebiliyorsunuz bu sözleri söylediğiniz kişiler size saldırdığında neden şikayet açıyorsunuz? Bu tarz durumlar beni yordu savunmam bu kadar umarım istediğin şekilde sonuçlanırda oyundan bu şekilde zevk alıyorsan aldığın zevki ikiye katlarsın artık beni Noob Dm'ci diye niletendirdiğin kişiyide görmeyeceksin bu gece  ve diğer geceler rahat uyuyabilirsin.
« Son Düzenleme: 04.12.2020 22:19 PorsukBey »

#3 - 05.12.2020 03:36

#4 - 05.12.2020 15:53
Dostum savunmamı fazla uzun tutmayacağım zaten sunucuyu bırakıyorum, bu tarz şeylerle uğraşmanın zamanı geçti diye düşünüyorum artık sizin önünüz açılsın.

Bir kaç gün önce İş yerimizin önünde gelip söylediğin cümleler.Seni başka birlikle karıştırdığımız için dövmedik.Biz orada çatışma ortamındayız oraya geliyorsun reaksiyon olarak sanada saldırıyoruz.

Sana saldırmaya başladığımız kısım burası sokakta görüp direkt üzerine çullanmıyoruz yerde çatışmadan sonra yerde yatan bir wiseguy mevcut ve sen oraya geliyorsun bir kaç gün önce bize bunları sarfeden kişisin (Haraç almadığımız iç tanrıya dua edin amına diyen kişisin sana saldırmamız o adrenalin içerisinde gayet normal.Anlamadığım bu sözleri madem söyleyebiliyorsunuz bu sözleri söylediğiniz kişiler size saldırdığında neden şikayet açıyorsunuz? Bu tarz durumlar beni yordu savunmam bu kadar umarım istediğin şekilde sonuçlanırda oyundan bu şekilde zevk alıyorsan aldığın zevki ikiye katlarsın artık beni Noob Dm'ci diye niletendirdiğin kişiyide görmeyeceksin bu gece  ve diğer geceler rahat uyuyabilirsin.
Dostum bunlar çok eski görüntüler büyük ihtimalle açılan şikayetten aldın bunları ben oraya geldiğimde hiç birşey yapmadım konuşmadık bile bi anda saldırmaya başladınız sunucuyu bırakmana üzüldüm.

#5 - 05.12.2020 16:01
Çok eski değil bir kaç gün önce savunmam bu kadar Alfredo karakteride birlik üyelerimizden birisi ben saldırdığım için saldırdı.Admin kararı bekleyebiliriz.

#6 - 05.12.2020 18:07
Corrado saldırdıgı  için saldırdım admin kararı bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 05.12.2020 18:12 Victory »

#7 - 06.12.2020 04:14
Corrado saldırdıgı  için saldırdım admin kararı bekliyoruz.
beni aninda tanimaniz olanaksiz noluyo amina koyim yazdim bi anda uzerime cullandinizki orda yatan adami bile goremedim. Ve emotesiz saldirmana birsey demiyorum. Her laf atan adami 3 4 kere silahla vurup sikayet actiktan onra bu boyle olmaz birde yumrukla deneyek der gibisiniz.

#8 - 06.12.2020 13:39
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kaos ortamında olsanız dahi bu tip rollerde biraz daha dikkatli olmalısınız. Bu seferlik sizi uyarıyorum, tekrarı halinde ceza alabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.