Konu: [02.12.2020 - John_Kruse] Prison içinde Brawl, Non-RP  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 02.12.2020 16:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John_Kruse - @mustafaens58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.12.2020 - 16:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
28-) Prison ve Hapishanedeki İllegal Roller
IC olarak jaile atılan tüm mahkhumların "güvenli bölge" kuralına uyması zorunludur. Rol dahilinde etrafınızda onlarca güvenlik görevlisi-gardiyan bulunur ve sürekli olarak illegal rol yapmanıza izin verilmeyecektir. Bu yüzden hapishanedeki tüm karakterlerin dövüşten/kavgadan uzak bir şekilde rol yapması gerekmektedir.

CEZASI: Hapis cezası veya karakterin yasaklanması.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi Prison'da yanıma gelip sanki hiçbir yerde gardiyan/güvenlik olmadan karakterimi duvara yasladı, onun bu rolü karşısında kendimi korumak zorunda kaldım. SA-MP Addon kullandığım için oyunu alta aldığımda kişi gelip beni yine yaraladı, cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 02.12.2020 16:22 CornettoRX »

#1 - 03.12.2020 07:45
Merhaba,

Kanıt niteliğinde sunulan ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere ilk olarak karşı taraf agresif rolde bulunuyor, o agresif rolün karşılığı olarakta kavgayı siz fitilliyorsunuz. Bu tarz durumlarda ihlal yapan tarafla diyaloğa girip, bulunduğunuz yerin güvenli bölge olduğunu belirtebilirsiniz. Bile bile devam edip aynı ihlalde bulunan olursa gereken cezayı alacaktır. Yeni bir oyuncu olduğu belli, sonradan yaralı süresi bittiğinde kalkıp vurması da etik bir hareket olmamış.

John Kruse karakteri, yukarıda yazılan gerekçeler sebebiyle Güvenli Bölge ihlalinden muaf tutulup, NonRP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 03.12.2020 08:22 Flexman »