Konu: CarSurfing @Myt41 @firatcelik  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 02.12.2020 01:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Myt41 Tazwell_Mills  @firatcelik Euphrates_Alvarez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Denny_Terran  Carlos_William

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.12.2020 00:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Kasalı araçların kasalarında, tekne gibi araçların yüzeyinde bulunmak bu kuralın ihlaline neden olmaz. Bisikletlerde ise sadece bisikleti süren bir kişi bulunabilir, bir bisiklette iki oyuncu seyahat edemez, Car Surfing ihlalinden cezalandırılır.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bisikletin üstünde iki kişi seyahat ediyorlar'dı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/PjU93e  https://hizliresim.com/z6cBEd

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 02.12.2020 01:25 CisioN »

#1 - 02.12.2020 03:26
Selamlar,

MYT41 forum isimli, Tazwell_Mills oyun içi isimli arkadaş bugün benim referansımla oyuna başladı. Daha önce hiçbir roleplay sunucusunda veyahut başka bir rol ortamında bilgisi yok. O yüzden onun yaptığı bu ihlal üzerine ben özür diliyorum. Daha Vice Roleplay sunucusuna başlayalı tam olarak bir gün bile olmadı. Lütfen bu ihlalini maruz görürseniz sevinirim. Rol dersleri almaya Tazwell_Mills isimli şahıs hala devam etmekte. En kısa süre içerisinde tüm kural ihlalleri, emoteleri kavrayıp daha iç açıcı rollerde bulunacağına inanıyorum. Tekrardan arkadaşım adına sizden özür diliyorum.

#2 - 02.12.2020 12:55
Ben sunucuda daha yeniyim, sunucuda bunun bisikletin önüne atlama olarak biliyordum, ardından /soru dan soru attım ve Car Surfing e girdiğine öğrendikten sonra hiç yapmadık, sizler durup dururken Car DM attarken + Biz kaçtıktan sonra sanırım OOC Kinlendiniz ki böyle bir şikayet gereği duydunuz, sunucuda levelim belli hiç SA:MP oynamadım bile bu zamanıma kadar, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. (Car Surfing'e Girdğini /soru'dan Öğrendim Kısaca, Sunucuda Yeniyim.)

#3 - 02.12.2020 14:14
Ben seni ne İC nede OOC olarak tanıyorum servere yeni başladıysan sana nasıl OOC kin duymuş olabilirim sereve başlayan herkez kuralları güzel bir şekilde okumalı aklına kazımalı yaptığınız kural ihlali..

#4 - 02.12.2020 15:45
Kurallarda (Bisikletin Üzerinde Duramazsın) Yazmıyor.

#5 - 02.12.2020 15:47
CarSurfing kuralını dikkatlice okumanızı rica ediyorum.

#6 - 02.12.2020 16:38
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Bu seferlik sizi uyarıyorum, tekrarı halinde ceza alabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.