Konu: Leonardo Jefferson - CJ  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 07.12.2020 15:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo Jefferson @fearwend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rodney Cranston @Nraxy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSte görülüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CJ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlestack'da arabamı satacaktım, o sıra Leonardo gelip "Araç satılık mı?" dedi, yanımdaki arkadaşa satacaktım, daha çok teklif ettiğinden Leonardo'ya satmaya karar verdim, bankaya kadar test edeceğini söyledi, motoru açıp yanına oturdum, bankaya gittik, eli motoru kapatmaya yani y tuşuna çarptı, ben motoru açıp hızlıca yanına binerken o arabayla birlikte kaçtı. Chatte görülen konuşmadan bu olayları anlayabilirsiniz. Nraxy'i şahit göstermemin nedeni ise, rapor atmıştım "Arabam çalındı, motor ömrünü tüketmeden bakabilir misiniz?" diye, o baktı. Olaydan haberdar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/772734435749527552/785489034554245130/sa-mp-433.png
Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 07.12.2020 16:11
Her hangi bir şekilde attığınız fotoğrafta bir şey göremiyorum, düzgün bir fotoğraf attığınız zaman savunmamı yapacağım. PM üzerinden iğnleyeci kelimeler kullanmasaydınız keşke.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 07.12.2020 16:17 fearwend »

#2 - 07.12.2020 17:58
iğnelemek amacım değildi yazık olduğunu belirtmek istedim sadece, ooc yalan söyleyerek ic dolandırıcılık yaptın, tek kanıdım CJ idi, jail yiyeceğini düşünerek öyle yazdım. Random ise arabayı takla attırıp respawnlatman içindi. Chati okuyan biri ne döndüğünü anlayabilir, savunmaya gerek bile yok.

#3 - 07.12.2020 18:16
iğnelemek amacım değildi yazık olduğunu belirtmek istedim sadece, ooc yalan söyleyerek ic dolandırıcılık yaptın, tek kanıdım CJ idi, jail yiyeceğini düşünerek öyle yazdım. Random ise arabayı takla attırıp respawnlatman içindi. Chati okuyan biri ne döndüğünü anlayabilir, savunmaya gerek bile yok.
Sen de doğru diyorsun fakat hiç bir şekilde fotoğrafında bir şey gözükmüyor, neden şuanda yetkili kandırmaya çalışıyorsun anlamış değilim. Emin ol buraya bakan yetklii ilgilenecektir.

#4 - 07.12.2020 18:29
Fotoğrafta ben bile yokum, sadece chatlog tarafındayım her hangi bir şekilde fotoğraf göremiyorum.

#5 - 07.12.2020 20:58
neden şuanda yetkili kandırmaya çalışıyorsun anlamış değilim.

Böylesini cidden ilk defa görüyorum, yetkiliyi ben mi kandırıyorum? Sen bu cümlende AÇIK AÇIK ben bir ihlal gerçekleştirmedim demişsin, bu da yönetimi kandırmaktır. Nraxy olaydan haberdar. Arabamı çaldığını başta Allah biliyor. Yönetimi kandırman da ayrı bir komik oldu.

#6 - 08.12.2020 01:49
neden şuanda yetkili kandırmaya çalışıyorsun anlamış değilim.

Böylesini cidden ilk defa görüyorum, yetkiliyi ben mi kandırıyorum? Sen bu cümlende AÇIK AÇIK ben bir ihlal gerçekleştirmedim demişsin, bu da yönetimi kandırmaktır. Nraxy olaydan haberdar. Arabamı çaldığını başta Allah biliyor. Yönetimi kandırman da ayrı bir komik oldu.
Fotoğrafın varsa bekliyorum arkadaşım, konudan haberdar olan yetkilide iletişime geçebilir. İyi forumlar diliyorum, admin kararı.  :)

#7 - 08.12.2020 03:32
Merhaba,

Yapılan ihlali doğrulayan net bir kanıt bulunmuyor, bunun üzerine şikayet geçersiz sayıldı.

K&A