Konu: [29.11.2020 - Luca Peretti] Rolden Kaçmak için (/q) / Bağlantı Koparmak  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2020 18:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luca Peretti @Coal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leonardo Jefferson @fearwend - Erron Brewster @akaVestro - Martin Esposito @Hammerlein

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.11.2020 - 15.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler Idlewood bölgesinde bir çatışmaya girmişti. Bölgedeki çatışma seslerini duyup bölgeye polis araçları ile giriş yaptıktan sonra Luca Peretti, Shotgun model silahına el koyulmaması adına oyundan ayrıldı, yaklaşık 6-7 dakika beklememize rağmen oyuna dönüş yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin silahının silinmesini ve cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 30.11.2020 09:49 Rousseau »

#1 - 29.11.2020 19:42
 Herkese merhaba. @Rousseau 'nun dediğini onaylıyorum, 6-7 dakika belki daha fazla bekledik fakat ne yazık ki oyuna geri dönüş söz konusu olmadı. Kişinin ceza almasını ve silahının silinmesini talep ediyorum. İyi günler, iyi forumlar.  :-[

#2 - 29.11.2020 20:22
Merhabalar, çatışma ortasında yere düştü, polisler geldi ve bağlantısını kopardı ardından polisler ile on dakikadan fazla bekledik ve halen gelmedi, şahısın İC jail ve OOC jail almasını istiyorum artı olarak silahının silinmesini istiyorum iyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 29.11.2020 20:24 fearwend »

#3 - 30.11.2020 05:45
Merhaba,

Yirmi saat(20) içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir. Tanılan süre zarfında savunma yapılmazsa Luca Peretti karakteri cezalandırılacak. @Coal 
Bu sırada mümkünse kanıt olarak sunulan video'yu en kısa sürede bir siteye upload edin. @Rousseau
« Son Düzenleme: 30.11.2020 05:48 Flexman »

#4 - 30.11.2020 16:01
Ortada kural ihlalleri var, değinmeden geçmeyeceğim.

Leonardo Jefferson karakteri sivil olarak agresif role katılıyor ve zencilerle işbirliği yapıyor, üstüne beni ötüyor.

Üstteki SS'te bariz görülüyor.

Hakeem Rashad karakteri RK'lı olmasına rağmen gelip bana sıkıyor, zaten videoda yere düştüğüm belli oluyor.

Bu kural ihlallerinden dolayı silahımı kaptırmak istemedim, teşekkürler.

#5 - 01.12.2020 02:58
Merhaba,

Ortada bir kural ihlali varsa bunu yapmak yerine gerekli kanıtları alarak oyuncu şikayeti oluşturun, rol hatalıysa iptal edilip silahınızın iadesi sağlanırdı.
Bu durumda Luca Peretti karakteri, rol sırasında /q attığı için IC hapis süreside eklenerek cezalandırılacak ve silahı silinecek.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 01.12.2020 03:02 Flexman »