Konu: [29.11.2020-16:30] Marcello Campanelli - PowerGaming  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2020 20:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcello Campanelli @Heren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.11.2020 / 16:45 - 17:00 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, bu gün 16:30 saatleri arasında sokağımızda takılırken bir olay yaşandı, akabinde silahlar ile ateş açıldı ve karakterim bayıltıldı, belirttiğim kişi de ben baygınken beni sürükleyerek motora bindirdi. AkabindePM' yolu ile arkadaşımızı uyardım görmedi sanırsam, sonra tekrar motora bindirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/vscz16

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak bu bir Saçma Roleplay (NON-RP)'^dir, çünkü gerçekte baygın ve yaralanmış birisini motora bindirip sokakta gezdirmemiz biraz absürt bir durum.

#1 - 29.11.2020 22:21
Öncelikle selamlar, ortada araç olmadığı için olay stresi ve heycanından sizi motora almak zorunda kaldım ve PM'izi görmedim.
Orda yaranın nerde olduğunuzu belirmetdiğiniz için ben omzundan vurulduğunuzu düşünürek ve ağır bir yara olmadığını düşününerek sizi motora aldım bunun powergaming olacağını düşünmedim, kusura bakmayın.
İyi forumlar, iyi roller dilerim.

#2 - 29.11.2020 22:44
Şikayetimi geri çekiyorum, benim için önemli kısım kişinin bunu anlamasıydı. Teşekkürler.

#3 - 29.11.2020 23:11
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.