Konu: [27.11.2020 - Alphanso Zane] Power Gaming.  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2020 15:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alphanso Zane - @Liqerty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2020 - 13:40-13.50

Alıntı

Alıntı
İ3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar iyi formlar, bu sabah bize gelen destek sinyali ile bölgeye yöneldik, kişileri bir çatıda beklerken gördük, beanbag ile silah tutarken bir anda kaçmaya başladı ve ben de bacaklarına ateş ederek kişiyi durdurdum, daha sonrasında kelepçeyi taktığımda üstündeki tüm uyuşturucuları tüketmeye başladı, elleri kelepçeliyken bunları yapması olanaksız hatta imkansız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.11.2020 10:01
On iki(12) saat içerisinde savunma yapın. @Liqerty

#2 - 28.11.2020 17:08
İlk öncelikle orada beni tel arkasından vurduğu için öyle bir hareket yaptım kelepçe emotesini vermedi arkadaş ben orada yürüyerek indim kendisi atladı yaralı rolüde yapmadı ben bu durumdan asıl şikayetçi benim kelepçem olmadığı için emote verilmesse olmadı gibi sayarım çünkü bende içtim bu kadardır gerekn yapılsın arkadaş suçludur.

#3 - 28.11.2020 18:22
Selam dostum, bu yorumu yapmadan önce gerçekten sana olan şikayetimi geriye çekmek istiyordum fakat çekmeme kararı aldım, şimdi sıra geldi senin belirttiğin  olaya, kendin cümle içerisinde şu kelimeleri kullanmışsın "yürüyerek indi" burada yanılıyorsun, yanımda memur arkadaşım olan "Ethan Gallagher" isimli oyuncu vardı, kendisinin de onayı aldıktan sonra bu dediğinizin yalan olduğuna şahitlik edebilecek birisi, ikinci olarak "beni tel arkasından" vurdu diyorsun, bu kesinlikle yanlış sen daha tellerin oraya varmadan önce lambanın orada sana ateş ettim beanbagın yere düşürme animi seni hafif ileriye attı ve sen bunu benim seni tel arkasından vurmam olarak gördün. Üçüncü olarak'ta her ne olursa olsun, elleriniz kelepçeliyken o durumda asla ve asla uyuşturucu tüketemezsiniz, elleriniz ters kelepçeliyken bunu yapamazsınız ve sonuncu olarak ta "Beni çekiştirmedi" konusuna değineceğim. Yalan söylediğini İlk SS'ten anlayabiliriz, gördüğün üzere ilk ssimde "Sandy Scott adamın kelepçesinden tuttu" bu ne demek? Bir kişiyi kelepçesinden tuttuğun anlamına gelir yani ben nereye gidersem tuttuğum kişi de o yöne doğru gelecektir.

İyi formlar.  :o :)

#4 - 29.11.2020 13:41
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Alphanso Zane karakteri kelepçelendikten sonra uyuşturucu tükettiği göze çarpıyor ve kanıtlanmış. Karşı tarafa şikayetiniz varsa eğer kanıtlarınızla birlikte şikayet oluşturun. Alphanso Zane karakteri powergaming kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.