Konu: 29.11.2020 - Cyrus Raslow - /q, Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 29.11.2020 04:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cyrus Raslow, @farukkaplan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lesley Schweiner

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Spoiler: GösterGizle
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evet hırsızlık ihbarı gittik arkadaş oyundan çıktı. Beş dakika falan bekledik geri dönmesini, dönmeyince de sürekli roleplay'e uyduk ve aracı çektik. Biz araç çekim işlemleri yaparken kişi oyuna girdi. Bir şey yapamadık haliyle, daha sonra kişiye özel mesaj yoluyla gelip teslim olmasını güzel bir dille söyledim. "Ben bağlantımı koparttım orada rol yaşanmadı, git şikayetini aç, zaten üç günlük oyuncuyum iki gündür hapisteyim." gibi bir söylemle karşılaştım. Yaklaşık 40 dakika sonra Cyrus Raslow karakteri çekilen aracını almaya departmana geliyor. John Walker karakteriyle rol yapıyor. Araç raporunu girmemiştik sisteme henüz. John karakteri de arayıp "Bla bla sularında bir araç çektiniz mi?" ben de rolde siyah bir sadler çektiğimizi söyledim. John da aracın siyah sadler olduğunu doğruladı ve yine ic yoldan "Gelen kişi hispanik mi?" diye sordum, evet şapkalı, yanıtını aldım. John'a adamı tutuklamasını ve yolda olduğumuzu söyledim. Geldiğimizde ise gerçekten karşılaşmak istemediğim şeylerle karşılaştım. O olay da üçüncü ss'te.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İllegal rol yapıp hapse girmekten sıkılan arkadaşlar, illegal rol yapıyorsanız hapse girmeyi göze almışsınızdır zaten. Üç günlük oyuncuyum iki gündür hapisteyim bu yüzden /q attım diye bir şey yok olamaz da zaten. Böyle bir durumla karşılaştığım için mutsuzum açıkçası.

#1 - 29.11.2020 12:30
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekli kanıtlar atılmış zaten, ama ben yine de benim aldığım screenshot'ı da ekleyeyim. İyi günler.

#2 - 29.11.2020 12:48
Evet böyle bir hata yaptım o olaydan daha 5 dakika önce 300 Dakikalik hapisten çıkmıştım sonra o dükkan da buga girdim çıkamadım bir süre çıktıktan sonra kamyona koyamadım komutu bulamadım tabiki bunlar bahane değil zaten q atmaktan ve küfürden cezamı yiyicem fakat anlatmak istedim bu cezaları yedikten sonra birdaha böyle birşey yaşanmicak hepsi bi anlık sinirle oldu.

#3 - 29.11.2020 13:32
Merhaba,

Cyrus Raslow karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.