Öncellikle Merhabalar,
İki tarafında kendi arasındaki uslübu düzeltmesi gerektiğini şimdiden söylemem gerekiyor, forumda birbirinize girmek yerine asıl sorunu çözmek daha mantıklı olacaktır iki taraf içinde. Dediğim gibi biz
@karprensi ile benim birliğim için illegal rol yapılabilmesi için izin vermiştim farklı rollerin ortaya çıkması içinde iki tarafta memnundu fakat ben karprensine Idlewood'da 3 tane çete birliği var dediğimde o sanırsam 3 birliğin iznini verdim sanmış, zaten böyle bir yetkim yok yani onlar yapmak isterlerse verebilir ben kendi birliğiminkini verdim. Bu yüzden yanlış anlaşılma olmuş bundan dolayı bu İllegal Kural ihlalini uyarıyorum fakat bir dahakine affedilmeyecek bir şey bilginize.
DM konusuna gelirsek evet açık ve bariz bir şekilde ortada bir DM var. Sokağında birisi uyuşturucu satıyor diye onu vurmazsın, yıl 2020 Amerika'da istediğin gibi silah çekemezsin zaten gidip döversin adamı iteklersin yollarsın ama silah çekmek doğru değil. Bunu DM kapsamında değerlendirebiliriz diye düşünüyorum. Kişiyle aktif bir rolünüz bile yokken direk gidip sıkmanızda yanlış.
MG konusuna gelirsek ortada şöyle bir durum var siz Jay Heaton'u orada uyuşturucu satarken görüyorsunuz fakat bu kişiyle yakından bir bağlantınız varmı yok mu belli değil,
@cranscor Jay'in yanında on dakika durdu diye onunla birlikte olduğu anlamına gelmez. Cranscor yerine başka birisi de Jay'in yanında dursa onu da vurun o zaman? MG'den çok yine DM kural ihlali oluyor. MG'lik bir durum yok açıkcası bildiğiniz sizi Jay Heaton karakteri ile gördüğü için vurmuşlar.
Safram Miroslav ve Jazeel Harrell DM'den ceza alacaklar, herkese iyi forumlar.