Konu: [25.11.2020] Xavier_Carvallo CR+CJ  (Okunma sayısı 189 defa)

#10 - 26.11.2020 13:46
Dediğim gibi sohbet etmek istersen başka platformdan konuşabiliriz, buraya daha fazla yazıp yetkili işini zorlaştırma lütfen.Videonun devamını atsaydın sana vurmuyordum bile, rolü bölmek istemediğim için mc,wrong gibi şeyler yazmadım. Direkt araçtan indim. Sen ve arkadaşların oradan uzaklaştı. Aracın içindeyken mi bana vuracaksın demişsin, orada sadece sen yoktun arkadaşlarında vardı. Onlara vuruyordum, araç dışındalardı ve arkadaşlarında bana saldırdı zaten.Lütfen daha fazla uzatıp yetkili işini zorlaştırmayalım. Tamamen kin üzerine oluşturulmuş bir şikayet, attığın videoda bile ihlal yaparken insanların en ufak açığında direkt şikayet açan...İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 26.11.2020 13:48 tharok »

#11 - 26.11.2020 14:14
Dediğim gibi sohbet etmek istersen başka platformdan konuşabiliriz, buraya daha fazla yazıp yetkili işini zorlaştırma lütfen.Videonun devamını atsaydın sana vurmuyordum bile, rolü bölmek istemediğim için mc,wrong gibi şeyler yazmadım. Direkt araçtan indim. Sen ve arkadaşların oradan uzaklaştı. Aracın içindeyken mi bana vuracaksın demişsin, orada sadece sen yoktun arkadaşlarında vardı. Onlara vuruyordum, araç dışındalardı ve arkadaşlarında bana saldırdı zaten.Lütfen daha fazla uzatıp yetkili işini zorlaştırmayalım. Tamamen kin üzerine oluşturulmuş bir şikayet, attığın videoda bile ihlal yaparken insanların en ufak açığında direkt şikayet açan...İyi forumlar.

Evet gördün başka platformdan nasıl konuştuğunu.

#12 - 26.11.2020 14:20
Bunun için bana bir şikayet açtın ama reddedildi. Sen instagramdan veya başka bir platformdan konuştuğun kişiyi Vice Roleplay forumuna mı şikayet ediyorsun. :D Bu şikayetle bu ekran görüntüsünün ne alakası var, sıkışınca alakasız konuları neden buraya atıyorsunuz. Size sadece gülüyorum. Bence bu ekran görüntüsü ile buraya değilde Savcılığa falan gitmelisiniz :D  :)

#13 - 28.11.2020 10:46
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Car Ramming olayında bir sorun yok o sırada ping vesaire girmiş olabilir ki kasıtlı olduğunu sanmıyoruz. CR kapsamında cezalandırılmayacak fakat Car Jack olayı görülüyor, bu yüzden cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.