Konu: [25.11.2020 - Dhuzumir Ascension] NON-RP,Retarted RP,Power Gaming  (Okunma sayısı 106 defa)

#0 - 26.11.2020 14:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Dhuzumir Dhuzumir_Ascension

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sergio_Carvallo @every7899

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.09 - 25.11.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Alıntı
Retarted-RP

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle videonun 0.17'inci saniyesinde görüldüğü gibi şahıs /me'den bir eylem, /do'dan bir durum belirmemeksizin direkt olarak aracımdan /eal yöntemi ile eşya çalmaya çalışıyor, bunu iki üç defa daha yaptı, bir eşyamı çaldı, tam aracın kilidini açınca /eal yazıyor.Ekran görüntüsü alamadım bu olayı, şahıs sağolsun kendisi video atmış.Herhangi bir eylem veya durum belirtmeden ilahi bir güç ile araçtan direkt eşya alma yeteneğine sahip karakteri sanırım.Gereğinin yapılmasını ve şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoda eşya çalınmasının heyecanı ile şahısa çarpmış olabilirim, bunun için ayrı bir şikayet oluşturmuş zaten.İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 26.11.2020 14:06 tharok »

#1 - 26.11.2020 14:12
Bir eşyamı çaldı demişsin çalmadım. Ki tam aksine sen gelip çaldın araçtan çuval. Ayrıca oyun dışı kanallardan da gelip bana hakaret ettiniz bu durumdan nasıl ceza almadığınızı hala anlamış değilim.

#2 - 26.11.2020 14:17
Size diyecek hiçbir şeyim yok gerçekten.Sadece yalan söylüyorsunuz, sizin aracınızdan eşya çalsam neden kendi aracıma koyayım satmak yerine.Videoda /eal yazdığınız belli, hala neyi inkar ediyorsunuz. Eşya çalmıyorum ama /eal yazıyorum :D Cidden diyecek hiçbir şeyim yok. Sadece gülüyorum. Bu kadar dürüst bir savunma yaptığınız için teşekkür ederim.(!)  :-X

#3 - 26.11.2020 15:25
Size diyecek hiçbir şeyim yok gerçekten.Sadece yalan söylüyorsunuz, sizin aracınızdan eşya çalsam neden kendi aracıma koyayım satmak yerine.Videoda /eal yazdığınız belli, hala neyi inkar ediyorsunuz. Eşya çalmıyorum ama /eal yazıyorum :D Cidden diyecek hiçbir şeyim yok. Sadece gülüyorum. Bu kadar dürüst bir savunma yaptığınız için teşekkür ederim.(!)  :-X

/eal yazdım ama aracın kilitli olduğu için içinden paket alamadım almadım yani.

#4 - 26.11.2020 15:46
Şahitliğimi onaylıyorum,araç kilitli olmasaydı içinden alcaktın eşyayı yani.

#5 - 27.11.2020 13:45
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Her ne kadar araç kapıları kilitli olsa da herhangi bir emote vermeden size ait olmayan bir eşyayı çalmaya çalışmışsınız. Bu yüzden Retarted-RP kapsamında cezalandırılacak, Dhuzumir Ascension karakteri.

Şikayet kapatıldı.