Konu: [26.11.2020] Alfredo Ambrogio (Can Doldurup Geri Gelmek ve Trolling)  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 26.11.2020 22:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alfredo Ambrogio @Victory
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jay Heaton @kisuke  , Bobby Gibson @nokia6

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.11.2020 22:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Can Doldurma, Trolling

Alıntı
Trolling, Can Doldurma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Köşemizde takılıyorduk. Gelip aşırı rahatsız edici roller yapmaya ve bizi rahatsız etmeye başladı. Üç kişiye karşı tek başına korkusuzca rol yaptı. Araçtan indi sonrasında, defalarca uyarmama rağmen bu rollerine devam etti. Ben de en son yumrukla saldırdım. Az bir canla kaçtı. SS'lerden görülebileceği üzere tam iki dakika sonra FULL CAN barıyla geldi ve bizle dalga geçmeye devam etti. Kişiyi umursamadık, sonrasında yine bize hakaret etmeye devam etti. Yanımızda yürüdü ve kahkaha attı. Bunu bilinçli olarak yaptığı çok açık ve rol ortamımızı baltaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
BU SS'TE KİŞİYE SALDIRIYORUM.

BU SS'TE 2 DAKİKA SONRA KİŞİ CANINI FULLEYİP GELMİŞ

BU SS'TE KİŞİ BİZİMLE DALGA GEÇİYOR TEKRARDAN CANINI FULLEYİP, YANIMIZDA YÜRÜYOR.

Ek açıklamalar(varsa): Kişi rolümüzü baltalamadan böyle bir şey yapsaydı uyarıp şikayet açmazdım. Fakat tam on dakika boşunca rolümüzü baltaladı.

« Son Düzenleme: 26.11.2020 23:54 cranscor »

#1 - 26.11.2020 22:46
Şahidim kişi acayip saçma tavırlar sergiliyor rol zevkimizi her defasında gelip yok ediyor.

#2 - 26.11.2020 22:56
Kişinin trollediğini düşünüyorum rol zevkimizi cidden baltalıyor korkusuz rolü yapıyor.

#3 - 26.11.2020 23:17
Savunmamı yarın yapacağım.

#4 - 26.11.2020 23:25
Savunmamı yarın yapacağım.

Merakla ve heyecanla bekliyorum, ne gibi bir sebebi vardı rolümüzü bu derece baltalamanın.

#5 - 27.11.2020 19:31
Öncelikle merhaba ıc sürtüşmeler vardı ben yanlarına gidip bakmıştım bana toz ol falan dediler sonra bende cevap yazdım ve sonra bana saldırdılar kovaladılar bide crash sorunu yaşıyorum bunu soru sordan yapmıştım oyundan düştüm geldiğim de canım fullenmişti tekrar gittim ve tekrar saldırdılar düşürmedikleri için RK olmadım bende ölmedim derken onu kastetmiştim. Sorusordan yardım aldım birdaha yapmamak gibi zaten ıc rollere girmeme kararı aldım onlarla sadece uyarı olursa yüzünüzü kara çıkartmayacağım sevgili yetkililerimiz en iyisini siz bilirsiniz savunma değil de artık böyle birşey oldu hayırlısı olsun.

#6 - 27.11.2020 19:36
bide crash sorunu yaşıyorum bunu soru sordan yapmıştım oyundan düştüm geldiğim de canım fullenmişti

bu kadarı da pes doğrusu. Teşekkür ederim savunma için, yönetim kararı bekliyoruz.

#7 - 28.11.2020 10:51
Merhaba,

Alfredo Ambrogio karakteri Non-RP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.