Konu: [26/11/2020 - Oso Canizares] Hatalı emote.  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2020 10:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oso Canizares @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sergeyev Kalashnikov, Christopher Howard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshotta bulununyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood benzincide aracımla gezerken durdum ve yapılan rolü seyir etmeye başladım. Rolde /do komutunun ihlal edildiğini gördüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 26.11.2020 10:51 d3x_ »

#1 - 26.11.2020 11:23
Öncelikle merhaba, O sırada IGS alanı GB zannediyordum şahıslarla aramızda onaylı bir şekilde rol dönsün demiştik uzi çekince şaşırdım ki GB alan olmadığını öğrendim. Sonrasında rolüme devam ettim, şahıs olayın içerisinde bile değildi ondan chati kirlettiğim için özür dilerim ama orda sadece /do yu hatalı kullanan ben değilim. GB alan olmadığını öğrenmiş oldum ve rolüme devam ettim.

#2 - 26.11.2020 11:31
Şahıs olayın içerisinde bile yok, Sergeyev Kalashnikov bu durumdan şikayetçi olabilirdi. Ama olmadı, bunu belirtebilir.

#3 - 26.11.2020 11:33
Öncelikle merhaba, O sırada IGS alanı GB zannediyordum şahıslarla aramızda onaylı bir şekilde rol dönsün demiştik uzi çekince şaşırdım ki GB alan olmadığını öğrendim. Sonrasında rolüme devam ettim, şahıs olayın içerisinde bile değildi ondan chati kirlettiğim için özür dilerim ama orda sadece /do yu hatalı kullanan ben değilim. GB alan olmadığını öğrenmiş oldum ve rolüme devam ettim.

Merhaba, şikayetimin GB alanla bir alakası yok. Asıl anlatmaya çalıştığım yer "Benim vermem gerekli." kısmı.

#4 - 26.11.2020 11:35
Şahıs olayın içerisinde bile yok, Sergeyev Kalashnikov bu durumdan şikayetçi olabilirdi. Ama olmadı, bunu belirtebilir.

Bakış açınızı değiştirin lütfen, olayda olmasam bile /do benim chatloguma da düşüyor. Ayrıca hatalı olup olmamanızı Sergeyev kişisi belirlemez, Sergeyev kişisinin şikayet açmasına gerek yok. Bir başka yoldan geçen birinin chatloguna yansadığı sürece şikayet edebilir.

#5 - 26.11.2020 11:40
Şahıslar bu olay yaşanmadan önce agresif rol izni istedi, bende onayladım. Buna karşın Uzi çıkartacağını bilmiyordum. Agresif rol izni verildi ve role girdim. Sergeyev Kalashnikov şahitimdir.

#6 - 26.11.2020 11:42

Merhaba, şikayetimin GB alanla bir alakası yok. Asıl anlatmaya çalıştığım yer "Benim vermem gerekli." kısmı.

Benim vermem gerekli kısmı Agresif rol izniydi, şahıslar aralarında Agresif rol izni isteyip onaylayınca o onaylamanın benim vermem gereğiydi bu yüzden ''Agresif rol iznini benim vermem gerekli'' anlamında kullandım, nefes alsak şikayet açacak durumdasınız.

#7 - 26.11.2020 15:13

Benim vermem gerekli kısmı Agresif rol izniydi, şahıslar aralarında Agresif rol izni isteyip onaylayınca o onaylamanın benim vermem gereğiydi bu yüzden ''Agresif rol iznini benim vermem gerekli'' anlamında kullandım, nefes alsak şikayet açacak durumdasınız.

peki lütfen admin kararı bekleyelim.

#8 - 26.11.2020 19:52
Merhaba,

Ekran görüntülerinden de görüldüğü üzere /do kanalını hatalı kullanan bir tek Oso Canziares karakteri değil. Idlegass, güvenli bölge değildir. Bir oyuncu ihlalde bulunuyorsa onu PM kanalından uyarabilirsiniz. Rol desteğine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, oyun içerisinden /rapor komutunu kullanarak rol destek ekibimize ulaşabilirsiniz. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

@Lynx & @Rick_Balloni, şikayet adınıza oluşturulmamış olsa dahi sizi de bu konuda uyarıyorum, tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.
@Thomp, sizi bu konuda ayrı uyarıyorum, adınıza açılan ilk şikayet değil, bir dahakine tolerans gösterilmeyecektir.