Konu: Carl Jack Brawl Süresi İhlali  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2020 22:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl_Jack @AloneAnqel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Max_Thompson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.11.2020 22:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Brawl süresi

Alıntı
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM'de arkadaşımla spor aletlerinde çalışırken kendi kendine agresif role girip bize saldırmaya başladı, bizi sistemsel düşürdükten sonra durmadan küfür ederek tekrar düşürdü, artık durması için /b den rolü böldüğümde de bölmeden şikayet açacağım diyerek beni tehdit etti, şahıs brawl süresini hiçe sayıp kendisine tek kelime etmememize rağmen bizi defalarca sistemsel düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.11.2020 16:23
@AloneAnqel savunma yapın.

#2 - 26.11.2020 19:37
https://i.hizliresim.com/3nsvgl.png
Şahıs Y.K.İ Yapıp kalkıp bana saldırıyor üstelik spor aletinde çalışırken.

#3 - 26.11.2020 21:11
Şahısın attığı ekran görüntüsü kendisinin bize yaptıklarından sonra çektiği bir ekran görüntüsü, aynısını o da bize yaptı spor aletlerinde çalışırken kendi kendine role girip bize saldırmaya başladı ve defalarca sistemsel yere düşürdü, ayriyeten az önce oyunda kendisi tekrar bana emote vermeden saldırdı PM'den sebebini sorduğumda ise şöyle saçma bir savunma yaptı;

Kısacası dostumuz oyunda çok eski olmadığımızı gördü, forumla uğraşamayacağımızı düşünüp bizi defalarca düşürmek, öldürmek istedi ve şimdi ben forumda konu açtığım için de hıncından oyun içi bana emote falan vermeden direkt olarak saldırmaya başladı gördüğü yerde.

#4 - 27.11.2020 14:16
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Carl Jack karakteri sebepsiz yere saldırdığı için DM kapsamında, GYM içerisinde saldırdığı için güvenli bölge ihlalinden ceza alacak, kişinin Yaralı Kural İhlali yaptığına dair herhangi bir görüntü bulunmuyor, kanıtlar yetersiz. Ek olarak şikayeti açan kişinin yaptığı ihlal gözlemlendi, yaralı kural ihlalinden ve güvenli bölge ihlalinden cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.