Konu: [22.11.2020 - Marcus_Carlson - Jamal_Jefferson] Çoklu Kural İhlali  (Okunma sayısı 187 defa)

#10 - 23.11.2020 04:05
Dostum sıkıntı olan bu rolün öncesinde de aramızda diyalog geçtiğini unutman veya reddetmen.(hangisi inan bilmiyorum)
Aramızdaki tek atışma bu değil ve ben şikayetlik durum ne, burada şikayet açılacak ne görüyorsun onu bile göremiyorum emin ol.
Laf dalaşına girmişiz karşılıklı sövüşüyoruz IC olarak, güvenli bölge ihlaline teşebbüs bile etmeden sadece balık tutuyoruz ve laf atıyoruz ama siz şikayet açıyorsunuz.
Dediğim gibi bu şikayete savunma bile yapmayacaktım aslında ama yine de kendimi savunmam ve olayı yönetime açıklamam gerektiğini düşündüm.

#11 - 23.11.2020 04:05
Dostum sıkıntı olan bu rolün öncesinde de aramızda diyalog geçtiğini unutman veya reddetmen.(hangisi inan bilmiyorum)
Aramızdaki tek atışma bu değil ve ben şikayetlik durum ne, burada şikayet açılacak ne görüyorsun onu bile göremiyorum emin ol.
Laf dalaşına girmişiz karşılıklı sövüşüyoruz IC olarak, güvenli bölge ihlaline teşebbüs bile etmeden sadece balık tutuyoruz ve laf atıyoruz ama siz şikayet açıyorsunuz.
Dediğim gibi bu şikayete savunma bile yapmayacaktım aslında ama yine de kendimi savunmam ve olayı yönetime açıklamam gerektiğini düşündüm.

Son olarak ekleyim bir de çoklu kural ihlali yazmışsınız, yapmayın allah aşkına ya ne görüyorsunuz burada ihlal?

#12 - 23.11.2020 11:20
@cranscor ile hemfikirim bu konuda, kendi başlattığınız bu seviyelere varan IC bir tartişmadan bahsediyoruz, herhangi bir rahatsızlık belirtmeden özürlü müsün, seni ücretli döveyim kafan yerine gelsin vb. laflar ediyorsun. Açıkça belli ki tartışmadan memnunsun. Karakterlerimizin mizacı da bahsedildiği üzere ağzı pis zenciler. Yine de sana diyoruz ki rahatsizliğini belirtsen role devam etmezdik. Şikayet konusu olacak ne var ciddi anlamda anlayamıyorum. İki tarafın da gönlü olsun istiyorum şu şikayet konusunda ve açiklamalarım da bu yüzden esasen ama ciddi anlamda anlaşamıyoruz belli ki. Tekrar yazmayacağım, yönetimin kararına bırakıyorum.

#13 - 24.11.2020 14:25
Merhaba,

Atılan kanıtların tamamı titizlikle incelendi. Söylenilen "çingene" sözcüğü herhangi bir Türkçe kelime olarak kabul edilmiyor, o yüzden bir sorun yok burada. Sözlü tartışmaya girmeniz hoş gözükmüyor, sürekli olarak tekrar etmek ve oradaki insanları rahatsız etmenizde hoş bir görüntü oluşturmuyor açıkcası. Bu konuda sizi bu seferlik uyarıyorum, tekrarında iki katı ceza alabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.