Konu: Teknelerin ya da botların sınırsız şekilde kiralanması  (Okunma sayısı 291 defa)

#10 - 24.11.2020 09:34
"Teknem olsa adama kiraya verip ilk hafta sistemden kesen 2.5k'yı alıp sonraki haftalarda  para alırdım."
Bu dediğiniz olayı kastediyorum bende. Fakat kişiler 2.5k verip sonsuza dek kiralıyorlar yani 1 hafta da geçse de 2 hafta da geçse de değişmiyor. Adam 2.5k veriyor sonsuza kadar verdiği 2.5k ile tekneyi kullanmaya devam ediyor. Ben bu duruma karşıyım. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Sonsuza kadar kiraya vermek isteyen verir, istemeyen adamla anlaşıp parasını haftalık alır.  Çok önemli bir şey değil gibi geldi...
Şimdi sen bir tekneyi sınırsız 2.5k ya kiralamak mı istersin? Yoksa haftalık 2.5k ya mı? Şimdi benim teknem varsa ben haftalık kiralamak isterim ama müşteri kiralamak istediğinde sınırsız kiralamak ister. Sonuçta kiralama mantığına baktığımızda, kelimenin tam manasıyla yapmak için belirli bir süre lazım.
Haftalık kiraya vermek istersen haftalık para istersin, ödemezse kiradan çıkarırsın...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 24.11.2020 11:28
AR-GE'de belirtilen fikir pek anlaşılmamış sanırım. Konu sahibi arkadaş sunucuda çok yaygın olan "sınırsız kiralama" yönteminin yanlış ve gereksiz olduğundan bahsetmiş. Buna ben de katılıyorum. Bu konsept oldukça mantık dışı ayrıca araç satım/kiralama işleriyle ilgilenen oyuncuların da işine ket vuruyor. Tespiti her zaman mümkün olmasa bile yasak kapsamında değerlendirilebilir. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok