Konu: [23.11.2020 - Birden fazla kişi] CJ - LEGAL KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2020 05:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Dwayne Hudson @SmallBrother Ellard Hudson @BlackFish  Dwayne Hudson @batuhan44

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wenter White @Wenter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2020 04:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jacking kurallarda bulamadım.
Alıntı
21-) LEGAL BİRLİK KURALLARI

Legal birliklerin kuralları alttaki konuları içermektedir.

— Genel Kurallar ve Konu Düzeni

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar soygun yapıyor ve Pawnshop'a gidiyor orada eşya satarken birisi onların aracından bir eşya alıp satıyor sonra olay yerine ben geliyorum ve arkadaşlar benden zorla paket almaya çalışıyor ve tehdit ediyorlar bende üç arkadaşı düşürüyorum neyse belli bir saniye bekleyip kalkıp polisi arıyorlar PM'den uyardım ben il-legal değilim dedi fakat kavgaya ve hırsızlığa gelirken böyle bir şey yoktu neyse sonra ard arda CJ atıyorlar birinin ss'ini alabildim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
04:37:47] -------------------------[BASIN KARTI]-------------------------
[04:37:47] Ad Soyad: Ellard Hudson
[04:37:47] Bağlı Olduğu Basın/Medya Şirketi: Hot News
[04:37:47] ------------------------------------------------------------
Burada legal olduklarını Basın kartı ile destekliyorlar ama forumdan baktım birlikte bile değiller

#1 - 23.11.2020 05:39
Öncelikle şunu söylüyeyim madem şikayet açılmış.Soygunu yapan bendim paketimi çalan arkadaş @Wenter için söylüyorum emotesiz paketi /eal yapıp araçtan alıp götürüp sattı o kapı kendi kendine açılmadı sonuçta.2. Kısma gelelim bizi şikayet eden arkadaş telefondan birisini aradı ve palmshop un hemen önünde üstümüze pompalı tüfek tutuldu g.b.i .3. Ye gelelim tekrar.Motorlu çetesinden 1 kişi yanımıza geldi aracın çok güzelmiş ileei gel fiyatta anlaşalım dedi yanlaeına gittik buraya kadar herşey normal ardından motosikletle bizi kovalamaya başladı @Wenter ve yanındaki arkadaşı motorla defalarca arabaya çarparak düştü ve tekrar motoruna binip bizi takip etmeye devam etti.4. Kısım ise Polise sığınma olayı yoktur olay tamamen şudur adamlar her gördüğü yerde güvenli bölge olup olmaksızın silah çekiyolar polis binası önünde ne yapacaklar karakolun içine girmedik sonuç olarak karakol çevresindeydik orda bulunmak polise sığınmaya gireceğini sanmıyorum polisi arayıp ihbar edende Ellard dı kendisi legal oyun içi haber şirketinde çalışıyo oyunda beni kuzeni olarak temsil ediyo aralarında tek illegal bendim bunda yanlış bir durum olduğunuda sanmıyorum.Herhangi bir ceza karşılığı arkadaşların yaptıkları her hata göz önünde bulundurulup ss leri alınmıştır park halindeki aracımıza yumruk atan @Wenter daha iyi bilir bunu gerekli şikayette bulunacağız .Sevgili Vice Roleplay ailesi.🌸

#2 - 23.11.2020 05:52
Açıklamı yapıyorum ben legalim ve soygunu yapan ben değilim şahıslar pawnshop da silah çektiler ve önümüzü araçla kestiler PD önünde kendi attıklarını SS’lerdende belli bizi tehtid ettiler biz polise sığınmadık orada durduk sadece ve bizim paketimizi çalanda onlardan yani motorculardan biriydi.(şuan telefondan giriyorum,yarın sabah bilgisayardan girip gerekli SS leri atacağım) İyi Roller dilerim

#3 - 23.11.2020 11:48
Şikayette ismi geçen kişiler İllegal Kural İhlali kapsamında ceza alacak.

Şikayetler de kendinizi savunun, karşı tarafı suçlamayın bunun yerine karşı şikayet açın lütfen.