Konu: Market caddesi Crash  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2020 20:27
Sorununuzun detaylı açıklaması:Market caddesinde yeni eklenen bir mapten dolayı Crash
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Sanırım yeni eklenen bir maptden doalyı, daha önce bir problem yoktu. Fakat şuanda giridğim anda Crash yiyorum admin fix gerekiyor.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü: -
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): Sistemim oyun için fazlasıyla yeterli. RX570 // 12 GB RAM Mevcut. Intel Xeon E5 - 2690 İşlemci mevcut.
Denediğiniz çözüm yolları: Sıfırdan Cache kurmak. Forumdaki Cache'yi kurmak. Sıfır GTA'a kurmak
Ek açıklama:Sorunun sunucu kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim aracıma binen ve birliğimde bulunan bazı insanlarda bu sorunu yaşadığını dile getiriyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.11.2020 20:32
Merhaba, sunucudan kaynaklı bir sorun. Sorun hakkında çalışmalarımız sürüyor. Crash yediğiniz zaman bir arkadaşınızdan karakterinize /rapor yoluyla crash/fix attırmasını isteyebilirsiniz. Veya Vice Roleplay discordundaki #destek bölümünden crah/fix jaili gerektiğini bize iletebilirsiniz. Kilit & Arşiv.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok