Konu: Benvenuto Corbo - C-BUG  (Okunma sayısı 235 defa)

#0 - 21.11.2020 07:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Aybars  Benvenuto Corbo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:kapsamlı(video)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: c-bug

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1:46-1:50 arasında kasıtlı ve net bir şekilde c bug yapılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Videonun yedeği alındı, silindiği taktirde tekrar yüklenecektir.

#1 - 21.11.2020 11:56
merhaba. c-bug ile c-roll ü karıştırmışsınız. yaptığım şey istemsizce çatışma esnasında olabilecek bir şey, c-bug değil.

yapılan hareket yerde sağa/sola doğru yuvarlanırken o anın heyecanıyla ayağa kalkmayı deneyip karakterin hızlı kalkmasıdır. üstünlük sağlıyor mu? bence hayır, bir anda ayağa kalkmış oluyorsunuz ve aim almanız zorlaşıyor. c-roll kasıtlı yapılmadığı sürece herkesin başına gelebilecek bir şey. bende istemsizce 1 yada 2 kere yapmışım.

#2 - 21.11.2020 13:43
merhaba. c-bug ile c-roll ü karıştırmışsınız. yaptığım şey istemsizce çatışma esnasında olabilecek bir şey, c-bug değil.

yapılan hareket yerde sağa/sola doğru yuvarlanırken o anın heyecanıyla ayağa kalkmayı deneyip karakterin hızlı kalkmasıdır. üstünlük sağlıyor mu? bence hayır, bir anda ayağa kalkmış oluyorsunuz ve aim almanız zorlaşıyor. c-roll kasıtlı yapılmadığı sürece herkesin başına gelebilecek bir şey. bende istemsizce 1 yada 2 kere yapmışım.

C-bug ile c-roll'ün farkını biliyorum ancak roleplay sunucularında her ikiside c-bug olarak geçtiği için bu isim altında şikayet açtım. Savunma için teşekkür ederim geri çekiyorum. @Aybars