Konu: Alonzo Fernandez Sigurd Ontella - Refuse Rp - YKI - Retarded Rp - Fear RP İhlali  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 20.11.2020 21:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alonzo Fernandez @Badalamenti Sigurd Ontella @Mandolo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
REFUSE RP  YKI - Retarded Rp - Fear RP İhlali Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2 Taksi bizi dövmeye geldiler , Alfonzo karakteri ile brawla girdim ,  kişi sistemsel bayılmasına rağmen "senin anneni....." diye konuşmaya devam edip Fear Kuralını ihlal etti. Başına sert tekmeler yiyip tarafımdan bayıltılmasına rağmen kafasına göre "beş tekmeyle insan bayılmaz gibi" saçma bir /do vererek retarded ve refuse rp yapıp yerden kalktı ve hiç bir şey yok gibi koşarak kaçtı arkadaşı Sigurd Ontella karakterinin taksisine bindi , onca kuralın ihlalinden sonra rklı olmalarına rağmen beni taksiyle ezmeye calıstılar. Kurtulmak için boşta kalan taksiye bindik ona rağmen kendileri taksiyle bize çarpmaya devam ederek trollemeye başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ciddi caydırıcı bir ceza almaları gerektiğini düşünüyorum resmen kuralların canına okudular.

#1 - 21.11.2020 00:08
Selamlar. Üzerinde oynanmış, değişiklik/montaj yapılmış ekran görüntüleri kanıt niteliğinde kullanılamaz. Bu kural çerçevesi içerisinde, şikayetin (eğer güncellenmezse) reddedileceğini bildirerekten güncelleme sağlanana kadar savunma yapmayacağım.
İyi forumlar  :)

#2 - 21.11.2020 05:23
Bu rollerin taksi ile yapılması tamamen hatalı. Alonzo'nun yaralı durumundayken Fear RP göstermeyip küfür etmeye devam etmesi her ne kadar kural ihlaliyken Dmitri'nin /do üzerinden spam yapması da bir o kadar hatalı. CR, diğer ihlaller de aynı şekilde. İki taraf da hatalı. Rolün tamamını iptal ediyorum. Kimseye ceza verilmeyecek. İki taraf bu rol üzerine birbiriyle rol gerçekleştirmesin.