Konu: [20.11.2020] Kevin_Josh  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2020 15:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kevin_Josh @Whit3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.11.2020 13:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İC olarak yaptığım bir rolden sonra bana PM üzerinden küfür etti ve rol biligimi sorguladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 20.11.2020 16:24
Ortada hiç bir ic rol mevcut değil aracımı ooc olarak çaldı cj kural ihlli yaptı ve rolsel olarak çaldığına dair elinde hiç bir kanıt bulamaz sonrasında ben ne yapıyorsun dedim ve açık bırakmasaydın mal gibi kelimeler kullanıldı.
Gerekli şikayeti kendimde bizzat yapmış bulunmaktayım hem trol yapıyor sonrasınad küfür yiyince ben hatalı oluyorsam burası cidden bir whitelistli sunucuya benzemiyor dostum. Ben jail işlemi uygulanması konusunda sorun çekmiyorum ama sunucuda ViceRp ye düşman insanlar ver ve sırf trol insanlar bulunmakta. Arkadaşın rol bilgisi sıfır bisikletle milletin aracına vurup ondan sonra kaza rp yapmayıp sonrasında ooc olarak aracımı çalıp cj yi kural ihlali yapıyor be bunun sonunda benle dalga geçiyor.
Ben bu sunucuya günde 3 4 saat anca giriyorum ve bu trol insanlarla uğraşıyorum. Bir de utanmadan bana şikayet açmış hem trolleyen ve sonrasında beni şikayet eden oyuncular mevcut.
« Son Düzenleme: 20.11.2020 16:28 Whit3 »

#2 - 20.11.2020 19:48
Ortada hiç bir ic rol mevcut değil aracımı ooc olarak çaldı cj kural ihlli yaptı ve rolsel olarak çaldığına dair elinde hiç bir kanıt bulamaz sonrasında ben ne yapıyorsun dedim ve açık bırakmasaydın mal gibi kelimeler kullanıldı.
Gerekli şikayeti kendimde bizzat yapmış bulunmaktayım hem trol yapıyor sonrasınad küfür yiyince ben hatalı oluyorsam burası cidden bir whitelistli sunucuya benzemiyor dostum. Ben jail işlemi uygulanması konusunda sorun çekmiyorum ama sunucuda ViceRp ye düşman insanlar ver ve sırf trol insanlar bulunmakta. Arkadaşın rol bilgisi sıfır bisikletle milletin aracına vurup ondan sonra kaza rp yapmayıp sonrasında ooc olarak aracımı çalıp cj yi kural ihlali yapıyor be bunun sonunda benle dalga geçiyor.
Ben bu sunucuya günde 3 4 saat anca giriyorum ve bu trol insanlarla uğraşıyorum. Bir de utanmadan bana şikayet açmış hem trolleyen ve sonrasında beni şikayet eden oyuncular mevcut.
Kardeşim sen neden tüm hayat hikayeni bize anlatıyorsun, ben burada sana şikayet açmışım normal olarak neden CJ atıyorsun diyorum PM üzerinden ilk ben sana yazmışım neden hiç "mal" yazısını göremedim? Sonra sende bana küfür ediyorsun ve bende buna alınıyorum normal olarak OOC'den küfür ettiğin için bende şikayet şablonu oluşturuyorum. Fotoğraflarda belli oluyor bence kendi kendine çelişkiye girmene gerek yok dostum.

#3 - 21.11.2020 01:11
Merhaba,

Kevin Josh karakteri Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.