Konu: [20.11.2020] Marvin_Vyaceslav  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2020 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marvin_Vyaceslav @göktuğolmayangöktürk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.11.2020 - 22:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mixing, Ortak Nezaket

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İC yaptığı şeyi OOC'den anlatıp İC durmam gerektiğini felan söyledi. Herhangi bir şekilde arkadaşı tanımama rağmen hakarette bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 20.11.2020 01:07 fearwend »

#1 - 20.11.2020 01:13
Ben oyundan düştüğümde rolsüz bir şekilde aracımı çalıyorsun, oyuna girdiğimde yanımdan ağır ağır geçiyorsun ve ID'ni görüp yaptığının kural ihlali olduğunu söylüyorum, aracımı geri vermeni istiyorum. Sen "roldeyim" cevabını verince role girmek için geliyorum ve aracın bana ait olduğunu bildiğin için kaçıyorsun ve ben de yaptığının "gevşeklik" olduğunu söylüyorum. Bu PM lerin ardı ve sonrası da var.  Deliller bana göre yetersiz.

Spoiler: GösterGizle

Troll davranışları rolden saymadığım için PM den uyardım ve attığım PM de görülüyor; "Role girmek için geliyorum, özür dileyip kaçıyorsun"

Burada "mixing" kural ihlali davranışı görmüyorum.
« Son Düzenleme: 20.11.2020 01:26 göktuğolmayangöktürk »

#2 - 20.11.2020 03:07
Ben oyundan düştüğümde rolsüz bir şekilde aracımı çalıyorsun, oyuna girdiğimde yanımdan ağır ağır geçiyorsun ve ID'ni görüp yaptığının kural ihlali olduğunu söylüyorum, aracımı geri vermeni istiyorum. Sen "roldeyim" cevabını verince role girmek için geliyorum ve aracın bana ait olduğunu bildiğin için kaçıyorsun ve ben de yaptığının "gevşeklik" olduğunu söylüyorum. Bu PM lerin ardı ve sonrası da var.  Deliller bana göre yetersiz.

Spoiler: GösterGizle

Troll davranışları rolden saymadığım için PM den uyardım ve attığım PM de görülüyor; "Role girmek için geliyorum, özür dileyip kaçıyorsun"

Burada "mixing" kural ihlali davranışı görmüyorum.
Sonuçta yaptığın şey aşşağılayıcı bir tavır ve buna ben gücendim ve alındım.

#3 - 21.11.2020 01:12
Problem bulunmuyor.