Konu: 18.11.2020- Lixy Burn 3/28  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2020 19:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lixy Burn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyson Watkins

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.11.2020 19.05 ve sonrası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

28-) Prison ve Hapishanedeki İllegal Roller
IC olarak jaile atılan tüm mahkhumların "güvenli bölge" kuralına uyması zorunludur. Rol dahilinde etrafınızda onlarca güvenlik görevlisi-gardiyan bulunur ve sürekli olarak illegal rol yapmanıza izin verilmeyecektir. Bu yüzden hapishanedeki tüm karakterlerin dövüşten/kavgadan uzak bir şekilde rol yapması gerekmektedir.

CEZASI: Hapis cezası veya karakterin yasaklanması.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishane güvenli bir bölge olmasına rağmen, gardiyan ve benzeri şeyleri hiçe sayarak agresif takılıp kavga rolüne girişiyor. Her şey tüm açıklığıyla ortada, önce sözlü olarak laf atıyor sonra sözlü kavga, yumruklu kavgaya dönüyor. Herhangi bir karşılık vermedim, karakterin cezalandırılmasını talep ediyorum.
Kişiye şikayet açarken beni tekrar emotesuz şekilde düşürüyor, bir nevi DM
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz koğuş ağası takılan tiplerin yasaklanması gerekiyor bence. Bu ve bunun gibilerin yolunu tıkayın, öyle bir tıkayın ki yola tekrar çıkamasınlar. Şu koğuş ağasına bakın. Tek yumrukla adam düşürüyor, kas seviyesi yüksek olduğu için...

#1 - 18.11.2020 19:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 19.11.2020 05:50

#3 - 19.11.2020 11:46
1 tane emote ile yumruk atınca agresif rol olmuyor oda beni kışkırtıcı rol sergiliyor ve /do kanalını hatalı kullanıyor benı sıkayet ederken kendı yaptıgı ıhlallalerıde ıfsa etmıs oldu guldurucu :))

#4 - 20.11.2020 01:27
Merhaba,

İlk ekran görüntüsünde görüldüğü üzere aranızda ufak bir sürtüşme dönmüş bunun sonucunda siz "Kapat çeneni." deyince karakteri sinirlenip saldırmayı denemiş. Son ekran görüntüsünde ise sizi ardından yaralı konuma düşürmüş. Hapishane güvenli bölge ve ne olursa olsun agresif/illegal roller yapamazsınız. Buna her iki tarafında dikkat etmesi gerekiyor. Lixy Burn, sonradan yaralı konuma düşürmeseydi cezalandırılmayacaktı. Yaptığı savunma da yeterli değil.

Lixy Burn karakteri, Güvenli Bölge İhlali sebebiyle cezalandırılacak. K&A