Konu: Hong Tao/ Boris Milovan/ Shan Huang/... Yetersiz rol bilgisi+DM+Ortak nezaket...  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 18.11.2020 16:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris Mlivon @LogaN Heulwen Reiter @Pasha Hong Tao @vroxy3 Gabriel Evans@eren2525 Shan Huang @dadasfb

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harry Joe @furkanbaba31

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Beni gördükleri yerde kıstırıyorlar gördükleri herzaman trolluyorlar aynı ihlalleri yapıyorlar.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Rar'ın içerisindeki fotoğraflarda tüm ihlaller yazmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://s7.dosya.tc/server18/ivzyi6/DM_Gasp_TUrkce_terim_Bunny_EMotesiz_darp__Trolling_.rar.html

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tamamen troll amaçlı geldiklerini düşünüyorum birkere yapsalar rolümü yapar geçerim fakat her gördüklerinde yaptığım rolden soğutuyorlar.İhlaller rar'da yazıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Umarım  ceza alırlar yada yasaklanırlar şikayetlere baktım tek ben değilmişim geçen polisler silahını alıncada /q atmışlardı umarım yasaklanırlar roleplay oynamaktan soğuttular.

#1 - 18.11.2020 16:27
Açtığın şikayet çok saçma neden çünkü biz yolda giderken aramıza girip bize çarpıyosun kendin kaşınıyosun inip sıkınca da şikayet açıyosun.Bana kalırsa attığın ssler tamamen boş.Bize kendin bulaşıyorsun sonra da şikayet açıyorsun.GASP rolüne gelirsek orada hiçbirşeyini almadım zaten dillendirmeye bile gerek yok.ortak nezaket yazılı sste de belirtmişim 10 kişiyiz gelip bize bulaşıyorsun silahlımıyız çetemiyiz mafyamıyız bişey bilmeden bulaşıyorsun burada bana ateş ettiler diye şikayet açman çok saçma.Emotesiz saldırıya gelirsek önce sen saldırınca kendini savunan tarafın emote vermesine gerek yok diye biliyorum.bence açtığın şikayet çok saçma admin karar verir kimin haklı olduğuna

#2 - 18.11.2020 16:31
Öncelikle ateş attiniz diye şikayet açmadım ayrıca aranıza daldiğım felan yok hergün beni gördüğünüz yerde kovalıyorsunuz ve tarıyorsunuz hergün gasp emotesi veriyorsunuz ve tek şikayet edende ben değilim.

#3 - 18.11.2020 17:54
Kardeşim oyunda ayrı burda ayrı konuşuyorsun o silahları alana kadar canımzı çıktı kolay değil onları almak demek istediğim şu kolay kolay çıakrıp kimseye sıkmayız sen bulaşıyorsun diye sana sıktık hastaneye gideceğine gelmiş birdaha bulaşıyorsun bizimle muhattap olma o zaman attığın ssler de anlamsız cj dediğin ssde cj falan yok motoru açık unutmuşsun

#4 - 18.11.2020 23:57
Aynı gün içerisinde sizinle muhattapolmadım ayrıca kendiniz bulduğunuz yerlerde sıkıyorsunuz geçen gün PD silahına el koydu neden /q attın ozaman?

#5 - 19.11.2020 06:13
Merhaba, @Punchofstreets

On iki(12) saat içerisinde konu başlığı ve içeriğini şikayet kurallarına uygun bir şekilde düzenlemeniz gerekmektedir.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#6 - 19.11.2020 17:14
Şikayetimi gri çekiceğim arkadaşlar benimle role girmesin birdaha.

#7 - 19.11.2020 21:41
Merhaba,

İhlal yapıldığı için OOC durumu IC'e döküp onlarla rol yapmaktan kaçmamalısınız. OOC bir durum yüzünden "benimle role girmesinler bir daha." diye bir şey yok yani.

Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.