Konu: Krotopkin_Nazdravja - YKI  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2020 00:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kropotkin_Nazdravja @TOSUNUM

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Carlo_Diaz - Steff_Anderson - Tristan Gruber

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıt.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 2.2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Krotopkin karakteri 23.14 civarı çıkan bir çatışmada yaralıya düşüyor fakat 23.50 gibi bize tekrar ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/d7Esa9
Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı kural ihlaline karşın yapacağı bir savunma aklıma gelmiyor, geçerli bir şey yazana kadar karşılık vermeyeceğim, ilgili adminin gereken cezayı vereceğini düşünüyorum.

[/div]

#1 - 19.11.2020 01:10
İyi geceler.
Öncesinde BRAWL da düştüğümü doğruluyorum. İlk olarak Steff aracın içerisinden uzisini çekti ve bana doğrulttu. Ardındanda zaten sıkmaya başladı. Ben olaylara dahil olmak istememiştim. Ama bana karşı doğrultulan bir silah olduğu için bende silahıma davrandım. İlk olarak Steff aracın içerisinden bana focuslanıp sıktı. Ardından dediğim gibi bende silahımı ateşledim. Ek açıklama yapmayacağım, şikayetim sonuçlanabilir.   :) :) :)

#2 - 19.11.2020 04:12
Merhaba,

Brawl RK süresi dört saat, buna uyum sağlayıp dahil olmamanız gerekiyordu. Karşıdaki kişiye RK'lı olduğunuzu belirtebilirdiniz. Buna ek olarak, birinin RK'lı olduğunu bile bile ona saldıramazsınız. Böyle bir durum varsa dilerseniz şikayet oluşturabilirsiniz.

Kropotkin_Nazdravja karakteri, Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.