Konu: GODMODE  (Okunma sayısı 863 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 23:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @NightRose @AgtBack
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @warg in the hood @Chavo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2020 14:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Hile kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü üzere R19 rütbeli birlik üyelerine araçtan inip ateş ediyoruz fakat yaptıkları godmode hilesinden dolayı canları gitmiyor. Ek olarak videonun sonunda kanıtın daha iyi anlaşılması için kendi aramızda test yaptık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 14.11.2020 00:05 masallahimvar »

#1 - 14.11.2020 00:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 14.11.2020 09:29
Aslın da çokta bir savunma yazmanın mantığı yok bazı araçlar da bu sorun gelişiyor godmode olsaydı araçtan indiği gibi ölmezdi bazı araçların içerisinden kişileri vuramıyorsun, bu sorunu bizde yaşadık adminler zaten bakınca direk anlarlar , aynı sorun Eric Watson karekteriyle Wheeler üyesi olan arkadaşımızda da yaşandı kendiside zaten bunu biliyor, ayrıca bizde araç içerisinden vuramayıp elimizden kaçırdığımız karakterler oluyor bu sorun yüzünden. İyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.

#3 - 14.11.2020 09:37
Kişiye katılmaktayım, bu konu hakkında araştırma yapınca bir çok kişi bana bu şekilde dönüş sağladı, zaten godmode kullanan bir birlik ve ihlale bu kadar yatkın olan bir birlik olsak ben ve bu konu başlığındaki kişiler kaçmak için elimizden geleni yapardık ama sorunun farkına varıyoruz ve kaçmıyoruz.

#4 - 14.11.2020 10:55
Ayrıca belirtmek isterim ki o sıktığınız Huntley'de arac modu bulunmakta ne kadar etkisi olduğunu bilemem teste girmesi gerekiyor adminler eğer isterlerse modu kesinlikle buraya atarız daha öncesinde de yüklü olduğuna dair kanıtlar atabiliriz.

#5 - 19.11.2020 14:18
Merhaba Pablo Wheeler arabımın modu olduğunu söylemiş zaten adminler isterse dediği gibi atabiliriz sorun değil attılan ikinci üçüncü mermilerin cama geldiği görülüyor zaten bunun sebebi ile canım gitmiyor ondan sonra ben rolü bölmemek adına arabadan iniyorum o ara Carlos karakteri afk biliyordum geldiğinde zaten role girdi ve siz onu aldınız.Bir şey belirtmek istiyorum Sivil bir karakter farklı bir birlikle ortak olarak bana sıkabiliyor.Video'da bunu görebiliyorsunuz zaten fazla bir şey yazmaya gerek yok.OOC bir kız olarak bana hile demeniz beni kırdı burası oyun eğlenmek için giriyoruz.Admin kararını bekleyelim.

#6 - 21.11.2020 17:11
Merhabalar, oyun içi yaşadığımız tatsızlıktan dolayı tartışmalar şikayete taşındı. Fakat bir oyuncunun diğer oyuncudan hile kullanıp üstünlük sağlanması haksızlık oluyor, yanlış anlamayın sizi hile diye suçlamıyoruz sadece bunu bildirdik. Bir kız olarak sizi kırdıysak tarafımca özür diliyorum, dediğiniz gibi eğlence platformu yetkili kararını bekleyelim.

#7 - 21.11.2020 17:23
Merhaba Pablo Wheeler arabımın modu olduğunu söylemiş zaten adminler isterse dediği gibi atabiliriz sorun değil attılan ikinci üçüncü mermilerin cama geldiği görülüyor zaten bunun sebebi ile canım gitmiyor ondan sonra ben rolü bölmemek adına arabadan iniyorum o ara Carlos karakteri afk biliyordum geldiğinde zaten role girdi ve siz onu aldınız.Bir şey belirtmek istiyorum Sivil bir karakter farklı bir birlikle ortak olarak bana sıkabiliyor.Video'da bunu görebiliyorsunuz zaten fazla bir şey yazmaya gerek yok.OOC bir kız olarak bana hile demeniz beni kırdı burası oyun eğlenmek için giriyoruz.Admin kararını bekleyelim.

OOC kız olman 3. parti yazılım kullanıp üstünlük sağlayacağın anlamına gelmez. Kullandığın araç modu senin diğer oyunculardan üstünlüğünü sağlıyorsa kullanmayacaksın. Kurallar herkes için geçerli.

Alıntı
Sivil bir karakter farklı bir birlikle ortak olarak bana sıkabiliyor.

Videoyu izledim ve sivil bir karakter göremedim, orada bulunan herkes Kalle birliği üyeleriydi. Burada kendi kusurlarını başkalarının davranışlarıyla kapatmak yerine, kanıt varsa şikayet açabilirsin.

#8 - 24.11.2020 18:25

#9 - 26.11.2020 12:44
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kişilerin araç modundan büyük ihtimal direksiyon sağ tarafta. Bu yüzden sıkıntı yaratıyor. Modu en kısa süre içerisinde kaldırın, bu seferlik sizi uyarıyorum fakat tekrarı halinde karakteriniz yasaklanabilir.

Şikayet kapatıldı.