Konu: 17.11.2020 - Yefrem_Zaytsev  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2020 17:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yefrem_Zaytsev @Omer060

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.2020 16:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yefrem_Zaytsev isimli kişiyi arkadaşım silah ile düşürüyor. Ellerini bağlıyoruz. Şahıs elleri bağlıyken telefonunu cebinden çıkartarak açıyor, arkaşına bilgi veriyor. Elleri bağlı olan bir insanın cebinden telefonunu çıkarması ve mermi yiyen bir adamın telefonda hiçbirşey olmamış gibi konuşması insan fiziklerine aykırı bir harekettir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://i.imgyukle.com/2020/11/17/TTBwsQ.png
Ek açıklamalar(varsa): Elleri bağlıyken cebinden telefonu çıkarması fiziksel eylem olarak aykırı bir durumdur. Cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.

#1 - 17.11.2020 17:05
Ben emoteyi yanlış okudum ve zaten tekrar okuyunca delledim zaten arkadaşımı felanda aramadım orada hastaneyi aradım kimsede gelmedi zaten delledim admin kararı iyi forumlar.

#2 - 17.11.2020 21:55
Bu hareket, rolü olumsuz yönden etkiledi mi? Sonrasında bir şey oldu mu? Lütfen açıklayın. @Quanze
Ben emoteyi yanlış okudum ve zaten tekrar okuyunca delledim zaten arkadaşımı felanda aramadım orada hastaneyi aradım kimsede gelmedi zaten delledim admin kararı iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 17.11.2020 22:21 Flexman »

#3 - 17.11.2020 22:15
Hayır etkilemedi.

#4 - 18.11.2020 00:16
Bu hareket, rolü olumsuz yönden etkiledi mi? Sonrasında bir şey oldu mu? Lütfen açıklayın. @Quanze
Şu şekilde ben arkadaşlarını aradığını sandım, tek kişi ve silahsız olduğum için ortamdan uzaklaşmak durumunda kaldım.

#5 - 18.11.2020 00:18
Karakterim, Yefremin arkadaşlarına haber verdiğini düşündü ve ortamdan uzaklaştı. Aksi takdirde orada bir süre daha kalıp rol yapabilirdim.

#6 - 18.11.2020 02:18
Merhaba,

@Omer060 Bu durumda insiyatif uygulanıp cezada indirime gidilebilirdi ancak önceden birçok kez ceza almışsınız. Aldığınız cezaların hepsi de oyuncu şikayetlerinden ağır suçlar. Böyle devam ederse platformdan kalıcı olarak yasaklanabilirsiniz. Lütfen forum&oyun kurallarını gözden geçirin, rol konusunda sıkıntı çekiyorsanız oyun içerisinden /rapor atarak Rol Destek Ekibimize ulaşabilirsiniz.

Yefrem Zaytsev karakteri PowerGaming kapsamında cezalandırılacak.