Konu: [16.11.2020 - Carl_Jack - Sean_Morphine] METAGAMING  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2020 20:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl_Jack @AloneAnqel - Sean_Morphine @Wasp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.11.2020 / 20:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde balıkçıda balığımı tutuyodum, kişinin önüne geçtim diye bana çekil çekil dedi balığım bittikten sonra çekildim ondan sonra başka yere gittiğimde daha öncesinde konuştuğum Carl_Jack kişisiyle fısıldaşmaya başladılar ve bir anda benim ismimin Cody Kohen olduğunu söyleyen Carl_Jack kişisi [kişi benim ismimi bilmiyor her yerde Cody yada CD' olarak biliniyorum] ismimin Cody Kohen olduğunu Sean_Morphine kişisine söylüyor o da "Cody Kohen bana hiçbirşey yapamazsın" gibi bir kelime ortaya atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Benim ismim CD' yada Cody olarak biliniyor buna rağmen MetaGaming'e mağdur kalıyorum. Lütfen ilgili işlemler uygulansın.

#1 - 16.11.2020 22:02
Benim burda bir suçum yok görüldüğü üzere şahıs ona o şekilde seslenmiş.

#2 - 16.11.2020 22:04
Ayrıca burda karşı tarafında bir suçu yok, /w den bana ismini sordu bende ona söyledim metagaming gibi bir olay söz konusu değil.

#3 - 16.11.2020 22:25
kardeşim gerisinde "/do" yu amaç dışı kullanıyordun chatin yarısı neden yok acaba :D

#4 - 17.11.2020 00:17
Merhaba,

@AloneAnqel Savunmanızı tek iletide, spam yapmadan detaylı bir şekilde yapmanız gerekiyor.

#5 - 17.11.2020 00:49
kardeşim gerisinde "/do" yu amaç dışı kullanıyordun chatin yarısı neden yok acaba :D
kardeşim gereksiz gereksiz konuşma orda kişisel ileti /pm lerim var o yüzden sansürledim. Ayrıca senin burada suçun var sana Cody Kohen ismim diye birşeyde söylemedim senin /w den onun ismi Cody Kohen gibi birşey söylemen seninde hatanın olduğu anlamına geliyor.

#6 - 17.11.2020 00:51
ek olarak savunmanı yaparsın olay biter burada gidip böyle birşey yazman doğru birşey değil Do'yu amaç dışı kullanıyorsam gidip şikayet açabilirsin kardeşim.

#7 - 17.11.2020 03:37
Merhaba,

Öncelikle forum üzerindeki üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Ekran görüntüleri ve iletilerden de anlaşıldığı üzere, Cody Kohen karakterinin adını IC yollarla öğrenmeyip direkt olarak üstünde yazan isime göre seslenmişsiniz. Bunun yapılması rolü hiçbir şekilde etkilememiş, gözardı edilebilecek bir durum. Ayrıca bulunduğuz yer güvenli bölge. Her iki tarafında forum&oyun kurallarını gözden geçirmesi ve buna göre hareketler sergilemesi gerekiyor.

Sunucu ve rol hakkında detaylı yardım/destek almak isterseniz oyun içerisinden /rapor atabilirsiniz. Ceza-i işlem uygulanmayacak. K&A