Konu: 11.11.2020 EMOTE UYMAMAK  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.11.2020 17:16
O alan zaten savaş alanı ve ona rağmen geri çekilmedi üstelik adamlarına emir verdi?  Ve beni taşıdı başka birinden.

#11 - 11.11.2020 17:36
Net bir kural ihlali konusu altına çok fazla yanıt yapılmış daha fazla yanıta gerek yok

@Cezzard dostum role uymadın ortada bir PG varsa da SÜREKLİ RP kapsami altında role uyma zorunluluğun var, PG varsa rol bittikten sonra gerekli SS ler ile şikayet açman gerekirdi kişiler role uymadı şahitliğimi onaylıyorum daha da savunmaya gerek yok.

#12 - 11.11.2020 18:09
Ben emir verebilirim mekanımı bastığınızda susacak mıydım? herhangi bir silah ile ateş açmadım vurulmuş kişiyi bulvara sürükledim. PG olayına gelecek olursak ben vurulalı 5 saat oluyor yani yaralı rolü yapmama gerek kalmadı sadece çatışmaya dahil olamazdım olmadım da çatışma bitince mekanımın önünde vurulmuş kişiyi sürükledim. Admin kararı.

#13 - 17.11.2020 08:32
Merhaba,

Karşıdaki kişi yaralı olsa bile onun verdiği emotelara uymanız gerekiyor. "Sürekli Roleplay" kuralımız mevcut, bir ihlal varsa rol sonu şikayet açabilirsiniz.

Leonzio Panarella karakteri, RefuseRP sebebiyle cezalandırılacak.
James Palmer'i ise spam konusunda uyarıyorum, karşıdaki kişi yanıt vermediğinde /do'dan x2-x3 atarak kanalı meşgul etmek yerine PM'den ulaşın lütfen.