Yaptığım şeyi zaten kabul ediyorum, araçtan biri arabadan inip bize saldırdı ardından sizi burada görüp agresif bir şekilde karşıladım. Realistik düşünürsek İC sicili olan bir insan avukat, memur olabileceğini düşünmüyorum bu onu il-legal yapar. İC sicilin olduğundan dolayı il-legalsin neden hala kendini legal olarak tanıtmaya çalışıyorsun artı olarak legal ortamı kurup kurmadığın bu seni il-legal olup olmadığını değiştirmez.
Ne yani, legal bir karakter olmak için yalnızca avukat ve memur mu olmamız gerekiyor? Çok dar bir açıdan bakıyorsun konuya. Sawyer Boone ne bir memur ne de avukat. Kendi işinde, kendi gücünde ama illegal herhangi bir eylem amacı gütmeyen bir karakterdir.
@fearwendLegal bir şekilde takılman gayet normal fakat hiç bir şekilde kendine legalim diyemezsin. Zaten bunu sende biliyorsun sicilin var neyse bundan sonrayı yetkiliye bırakıyorum.
Yetkili elbette bakacaktır ki zaten; Yetersiz rol ve mantıksız düşünceyle hareket ediyorsunuz her oluşumda olmayan veya kendi halinde takılan sivillere "İl-llegal" diyemezsin, bunu belki de sen göremiyorsun o olay yerinde be bir sivil ihbar vericekti arkadaşım. Gerçekten yetkili kişi yanıtını elbette verecektir.