Konu: [20.11.2020] Sawyer_Boone  (Okunma sayısı 208 defa)

#10 - 21.11.2020 00:31
Alıntı
Yaptığım şeyi zaten kabul ediyorum, araçtan biri arabadan inip bize saldırdı ardından sizi burada görüp agresif bir şekilde karşıladım. Realistik düşünürsek İC sicili olan bir insan avukat, memur olabileceğini düşünmüyorum bu onu il-legal yapar. İC sicilin olduğundan dolayı il-legalsin neden hala kendini legal olarak tanıtmaya çalışıyorsun artı olarak legal ortamı kurup kurmadığın bu seni il-legal olup olmadığını değiştirmez.
Ne yani, legal bir karakter olmak için yalnızca avukat ve memur mu olmamız gerekiyor? Çok dar bir açıdan bakıyorsun konuya. Sawyer Boone ne bir memur ne de avukat. Kendi işinde, kendi gücünde ama illegal herhangi bir eylem amacı gütmeyen bir karakterdir. @fearwend
Alıntı
Legal bir şekilde takılman gayet normal fakat hiç bir şekilde kendine legalim diyemezsin. Zaten bunu sende biliyorsun sicilin var neyse bundan sonrayı yetkiliye bırakıyorum.
Yetkili elbette bakacaktır ki zaten; Yetersiz rol ve mantıksız düşünceyle hareket ediyorsunuz her oluşumda olmayan veya kendi halinde takılan sivillere "İl-llegal" diyemezsin, bunu belki de sen göremiyorsun o olay yerinde be bir sivil ihbar vericekti arkadaşım. Gerçekten yetkili kişi yanıtını elbette verecektir.
 :) :) :o

#11 - 21.11.2020 00:34
Alıntı
Yaptığım şeyi zaten kabul ediyorum, araçtan biri arabadan inip bize saldırdı ardından sizi burada görüp agresif bir şekilde karşıladım. Realistik düşünürsek İC sicili olan bir insan avukat, memur olabileceğini düşünmüyorum bu onu il-legal yapar. İC sicilin olduğundan dolayı il-legalsin neden hala kendini legal olarak tanıtmaya çalışıyorsun artı olarak legal ortamı kurup kurmadığın bu seni il-legal olup olmadığını değiştirmez.
Ne yani, legal bir karakter olmak için yalnızca avukat ve memur mu olmamız gerekiyor? Çok dar bir açıdan bakıyorsun konuya. Sawyer Boone ne bir memur ne de avukat. Kendi işinde, kendi gücünde ama illegal herhangi bir eylem amacı gütmeyen bir karakterdir. @fearwend
Alıntı
Legal bir şekilde takılman gayet normal fakat hiç bir şekilde kendine legalim diyemezsin. Zaten bunu sende biliyorsun sicilin var neyse bundan sonrayı yetkiliye bırakıyorum.
Yetkili elbette bakacaktır ki zaten; Yetersiz rol ve mantıksız düşünceyle hareket ediyorsunuz her oluşumda olmayan veya kendi halinde takılan sivillere "İl-llegal" diyemezsin, bunu elki dsen göremiyorsun o olay yerinde be bir sivil ihbar vericekti arkadaşım. Gerçekten yetkili kişi yanıtını elbette verecektir.
 :) :) :o
Olayla alakanız olduğunu düşünmüyorum, neden buraya yazdın onuda bilmiyorum, kendisiyle alakalı olmayan bir insanın şikayete yorum yapması yasak diye biliyorum.. Dediğim olayda şu İC hapishaneye giren bir insan legal olarak rol yapabilir fakat herhangi bir legal birliğe girebileceğini düşünmüyorum.

#12 - 21.11.2020 00:37

Alıntı
Olayla alakanız olduğunu düşünmüyorum, neden buraya yazdın onuda bilmiyorum, kendisiyle alakalı olmayan bir insanın şikayete yorum yapması yasak diye biliyorum.. Dediğim olayda şu İC hapishaneye giren bir insan legal olarak rol yapabilir fakat herhangi bir legal birliğe girebileceğini düşünmüyorum.

Üst kısımda mentionlayarak ben ekledim ki olayın tam içerisindeki kişiydi, lütfen yazdığım savunmaları oku artık. Ayrıca şunu son olarak söyleyeyim: legal bir karakter olmak için devlete bağlı bir kurumun birliğinde rol yapmama gerek yok.

#13 - 21.11.2020 03:33
İllegal olup polise sığınmak ile ilgili savunmalar yeterli, sorun bulunmuyor. Car Parking için; üzerinde bir süre beklediğine dair kesin bir kanıt yok. Bir ekran görüntüsüne bakarak bunu çıkaramayız. Kendisi de bunu reddetmiş. Sorun bulunmuyor.