Konu: 13.11.2020 - Michael Giancana  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 07:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Giancana - @Downtown

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arsen Kasparian @Replika

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2020 00:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde /q + Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla aramızda bir çatışma yaşandı, deagle marka tabancam ile kişiye 2 mermi attım ve kişi altımıza geçti ardından /q attı ve olayın üzerinden 5 dakika geçtikten sonra oyuna tekrar giriş yaptı. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ilk değil. Kişiler daha önce bir çatışmada daha gözümün önünde canları azken /q attılar ve geri geldiklerinde canları çoğalmıştı, yönetim uygun gördüğü taktirde log kontrolü yapılabilir. Kişi canı azaılınca kasıtlı olarak q atıyor ve tekrar girdiğinde canı 100 olarak devam ediyor, bunu her seferinde birlik olarak yapıyorlar. Sistemin açığını yakalamışlar ve kullanıyorlar, şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler çatışmalarda ölmek üzereyken kasıtlı olarak /q atıyor ilk yapışları değil, tekrar girdiklerinde canları 100 oluyor ve bunu kasıtlı olarka kullanıyorlar, en ağır yaptırımı görmelerini talep ediyorum.

#1 - 13.11.2020 07:58
Şikayet görüntülerini videodan aldığım için biraz kalitesiz çıkmış, üzgünüm.

#2 - 13.11.2020 08:41
Bilgisayarın başına geçince detaylı savunma yapılacak.

#3 - 13.11.2020 15:20
Öncelikle selamlar, Rolde Q konusunu zaten kendinde belirtmişsin 5 dakika içerisinde oyuna girişimi yapmışım, Bug Abuse konusunda şahıslar bunu çatışmalarda yapıyor demişsin. Açıkçası bu durumdan daha önce bizden birine şikayet açtığını görmedim her neyse, relog attıktan sonra can fullenmesi olayını yeni öğrendim. Bunu bilerek bunu yapmak istesem chatlognuza düşmeyen bir yere geçer oradada q atıp oyuna girerdim. İkincisi dün bu olaydan sonra pmden bunu söyledin, bende kendimi düşmeme rağmen RKlı sayarak çatışmalarada girmedim, zaten bilgisayarımda sürekli donduğu içinde 00:20-25 gibide rollü bir şekilde oyundan çıktım. Ayrıca zaten senin bana PM atman esnasında Vice City'e  gelmiştim. Kısacası savunmam bu kadar iyi forumlar dilerim.
Spoiler: GösterGizle

#4 - 13.11.2020 17:02
Gerekli kararı yönetici verebilir, kasıtlı bir şekilde çatışmalarda /q atıyorsun aklımızlda dalga geçmenin lüzumu yok her şey ortada.

#5 - 13.11.2020 17:04
Gerekli kararı yönetici verebilir, kasıtlı bir şekilde çatışmalarda /q atıyorsun aklımızlda dalga geçmenin lüzumu yok her şey ortada.

Evet, ilk kez böyle bir şikayet açılıyor bana ve ben bunu çoğunluklu yapıyormuşum. Yönetici kararını bekleyelim.

#6 - 15.11.2020 05:42
Merhaba,

Savaşa dahil oluyorsunuz ve aktif çatışmaya girdiğinizde karşı tarafa herhangi bir bildiri yapmadan direkt rolün ortasında /q atıyorsunuz. Teknik bir sorun oluşmuş olabilir, acil çıkmanız da gerekebilir. Ancak karşı tarafa bir şey demeden direkt /q atıp ardından yaklaşık beş-on dakika sonra oyuna girerek devam edemezsiniz. Oyun sohbetini açıp /q yazabiliyorsanız, birkaç saniyenizi ayırıp /b ya da PM'den direkt bunu da söyleyebilirdiniz.

Michael Giancana, aktif rolde /q attığı için cezalandırılacak.