Konu: [13.11.2020]Chilly_Marino  (Okunma sayısı 326 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 18:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chilly Marino @SloVe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alfredo Ambrogio

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:İllegal illegali ihbar ediyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Haik, Pablo ve Andariel'i kaçırmıştık, polis ihbar üzerine baskın attı. İhbarı veren kişi Andariel'in sahip olduğu birliğin üyelerinden birisi. (Chilly Marino)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 13.11.2020 19:58 TitaN »

#1 - 14.11.2020 17:28
Savunma yapmanız gerekiyor. @SloVe

#2 - 14.11.2020 19:14
Chilly Marino'un ihbar ettiğine dair somut bir kanıt yok. @PauseBreaker, kişinin ihbar ettiğini söylemişsiniz. Herhangi bir ekran görüntüsü vb. bulunuyor mu?
« Son Düzenleme: 14.11.2020 19:18 Flexman »

#3 - 14.11.2020 19:16
elimde herhangi bir screenshot yok fakat chatlogu paylaşabilirim. @Flexman

Spoiler: GösterGizle
[01:44:43] ------------------------[911 ÇAĞRISI]------------------------

[01:44:43] İhbar: Pawn Show'da üst katta hareketlilik kapı ismi Jimmy Ballaini, komuşuyum.

[01:44:43] İhbar Sahibi: Chilly Marino (Telefon Numarası: 5043649)

[01:44:43] Konum: PawnShop, en üst kat.

[01:44:43] Telefon Konum: Mulholland Intersection

#4 - 14.11.2020 19:28
İlk öncelikle iyi forumlar, iyi oyunlar.
Savunma beyannamem şöyledir ki; Oyun içerisinde bir süre il-legal sıradan zenci rolü yapmaktaydım, legal den bağımsız bir il-legal birlikte olduğumun fakındayım
Fakat bir süre yaptığım zenci rolünden sıkıldım ve yaptığım "zenci" rollerinin pekte zevkli olmadığının farkına vardım ve bunun üzerine bende Legal'e dönmeye karar verdim,
Zenci karakterle ufak bir temizlik şirketin ceo'su olarak sunucuda ki rol faaliyetim bu olacaktı ki, China Town güzergah bölümü üzerinde ki apartman da bir daire arıyordum ki,
Bir daire fark ettim ve apartmanda ki tüm dairelerin çoğunun başka bir oyuncu üzerine kayıtlı olduğunu gördüm ve apartman'dan ayrılıyorum ve ayrılırken kapıdan giren birilerini görüyorum,
Ve bende bodrum kata iniyorum onlar görünmeden ve sonuncu kişiyi merdivenden çıkarken görüyorum ve bu şahıslar oradan çıktıktan sonra bende o apartman çevresinden uzaklaşıp,
Telefon üzerinde "911" hattından bir ihbar gönderdim şunu'da belirtmek isterim ki ben o ihbarı vermeden önce bir araçla iki kişi gelip "Chino Town" girip soygun yaptılar, budu şunun mealidir ki,
İki sebepden ötürü bu polis binaya girip elbet o silahlı kişileri veya soygun yapan kişileri elbet yakalayacaktı ki, yakalandı zaten.
(Bu şikayetin meali ise; "Gelecek bugün ne yaptığına bağlıdır")

Olayın gelişme süreci ise; Şahıslar yakalandı mı yakalanmadı mı, henüz bilmiyorum. Ancak forum üzerinden benim adıma açılan şikayette şahısların yakalandığını öğrendim, İl-Legal'in polise sığınması adında
bi başlıkla benim karakterime açılan bir şikayet. Evet bu olay öncesinde iL-Legal idim fakat bu olay öncesinden kısa bi süre önce "Legal sınıflandırma altında" rol yapma kararı aldım kararınca, hatta bunun için,
rol bile düşündüm, yaptım da.. "Sonrasın da bu olaylar gerçekleşti" ve bu legal olduğum süreç vasıtasında'da bir zevk alamadım, beyaz karakter olmak istiyorum fakat nc hakkım olmadığı için olamıyorum.
Bende mecburen eski birliğime geri döndüm ve bir süre orada idare edeceğim.

Şayet eğer İl-Legal'den, Legal'e geçmek bir süre sonra tekrar dan Legal'e geçmek yasak ise cezama razıyım, savunmam bu şekilde sıfatlandırılmıştır, iyi forumlar.

Kanıtlar;

Ayrıca, şikayette şikayetçi tarafın savunması yetersiz bana göre
« Son Düzenleme: 14.11.2020 19:32 SloVe »

#5 - 14.11.2020 19:37
İlk öncelikle iyi forumlar, iyi oyunlar.
Savunma beyannamem şöyledir ki; Oyun içerisinde bir süre il-legal sıradan zenci rolü yapmaktaydım, legal den bağımsız bir il-legal birlikte olduğumun fakındayım
Fakat bir süre yaptığım zenci rolünden sıkıldım ve yaptığım "zenci" rollerinin pekte zevkli olmadığının farkına vardım ve bunun üzerine bende Legal'e dönmeye karar verdim,
Zenci karakterle ufak bir temizlik şirketin ceo'su olarak sunucuda ki rol faaliyetim bu olacaktı ki, China Town güzergah bölümü üzerinde ki apartman da bir daire arıyordum ki,
Bir daire fark ettim ve apartmanda ki tüm dairelerin çoğunun başka bir oyuncu üzerine kayıtlı olduğunu gördüm ve apartman'dan ayrılıyorum ve ayrılırken kapıdan giren birilerini görüyorum,
Ve bende bodrum kata iniyorum onlar görünmeden ve sonuncu kişiyi merdivenden çıkarken görüyorum ve bu şahıslar oradan çıktıktan sonra bende o apartman çevresinden uzaklaşıp,
Telefon üzerinde "911" hattından bir ihbar gönderdim şunu'da belirtmek isterim ki ben o ihbarı vermeden önce bir araçla iki kişi gelip "Chino Town" girip soygun yaptılar, budu şunun mealidir ki,
İki sebepden ötürü bu polis binaya girip elbet o silahlı kişileri veya soygun yapan kişileri elbet yakalayacaktı ki, yakalandı zaten.
(Bu şikayetin meali ise; "Gelecek bugün ne yaptığına bağlıdır")

Olayın gelişme süreci ise; Şahıslar yakalandı mı yakalanmadı mı, henüz bilmiyorum. Ancak forum üzerinden benim adıma açılan şikayette şahısların yakalandığını öğrendim, İl-Legal'in polise sığınması adında
bi başlıkla benim karakterime açılan bir şikayet. Evet bu olay öncesinde iL-Legal idim fakat bu olay öncesinden kısa bi süre önce "Legal sınıflandırma altında" rol yapma kararı aldım kararınca, hatta bunun için,
rol bile düşündüm, yaptım da.. "Sonrasın da bu olaylar gerçekleşti" ve bu legal olduğum süreç vasıtasında'da bir zevk alamadım, beyaz karakter olmak istiyorum fakat nc hakkım olmadığı için olamıyorum.
Bende mecburen eski birliğime geri döndüm ve bir süre orada idare edeceğim.

Şayet eğer İl-Legal'den, Legal'e geçmek bir süre sonra tekrar dan Legal'e geçmek yasak ise cezama razıyım, savunmam bu şekilde sıfatlandırılmıştır, iyi forumlar.

Kanıtlar;

Ayrıca, şikayette şikayetçi tarafın savunması yetersiz bana göre
İhbarı verdikten sonra bu rolü yapman ilginç. Senin bulunduğun illegal birliğin liderini kaçırmışız sen ise kaçırılan birlik liderinin birliğinde bulunuyorsun ve ihbar veriyorsun. Ayriyetten şu apartmanda bizi görme olaylarının ekran görüntüsü varsa atmanı bekliyorum.
« Son Düzenleme: 14.11.2020 23:46 TitaN »

#6 - 14.11.2020 20:02
Alfredo Ambrogio: Olarak şahitliğimi onaylıyorum yukarda gördünüz gibi adam illegal illageli şikayet etmiş bizi evin içinde gördüyse kanıtları aşağıya bekliyoruz.

#7 - 14.11.2020 23:36
İhbar'dan önceki rol.

#8 - 15.11.2020 21:29
Ayrıca o zaman illegal bir oluşuma dahil değildim.

#9 - 20.11.2020 18:19
Merhaba,

Chilly_Marino karakteri illegal kural ihlali çerçevesinde cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.