Konu: [13.11.2020 - Çifte Şikayet] İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2020 11:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy Ballarini @Reichsfuhrer - Leonzio Panarella @Cezzard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Flexman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2020 - 17:40 - 18:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da taraflar arasında çıkan bir çatışma mevcut ve bu çatışmada belirttiğim isimlerden birisi olan "Leonzio Panarella" çatışmada yaralanmış, yaralandıktan sonra silahı polislere kaptırmamak için yere atıp Jimmy Ballarini'nin almasını sağlamıştır. IC olarak "maskeli adamın teki gelip silahımı alıp götürdü veya siz aldınız, göremedim" gibi bir rol sergilese de silah kaptırmama amacıyla bu tarz bir role girişmenin yasak olduğunu kişiye yaklaşık beş-altı defa belirttim. Oyun içerisinde anlaşamadığımız için yetkili Flexman tarafından durum buraya kadar geldi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Alıntı
[17:38:30] (( >> Leonzio Panarella (16): bu gasp rolu değil. Kişi benim silahımın gitmemesi adına silahımı alıyor. Bende izin veriy ...

[17:38:30] orum bu role. ))

(( >> Leonzio Panarella (16): kişi oluşumumdaki olan birisi. ))

[17:39:10] (( << Leonzio Panarella (16): Sorun sizin izin verip vermemenizde değil. Direkt bir kural ihlali olması. ))

[17:39:28] (( >> Leonzio Panarella (16): ihlal gasp rolu değil mi? Ortada bir gasp rolu yok. ))

[17:41:24] (( >> Leonzio Panarella (16): rol yaptığımız alanda oldu olay alması gayet normal. ))

[17:42:20](( >> Leonzio Panarella (16): dostum benim iznimle olan bir olay ve rol yaptığımız bir alanda oluyor alması gayet normal ))

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 14.11.2020 12:50 idcwur »

#1 - 14.11.2020 13:23
Ehhhh dude. Sanırım kafan karışık silahı ben almadım.  Sadece olayı anlatmam adına flexman oraya beni çekti. ;D :-\

#2 - 14.11.2020 13:47
Ehhhh dude. Sanırım kafan karışık silahı ben almadım.  Sadece olayı anlatmam adına flexman oraya beni çekti. ;D :-\
Evet buddy, silahı sen almamışsın. Elime birkaç kanıt ulaştı ve durumu direkt olarak birlik şikayeti açma kararı aldım. Konu arşivlenebilir. Tekrar oluşturulacak.

#3 - 14.11.2020 17:52
K&A