Öncelikle JSW kişisiyle hiçbir bağlantım yoktur bunu söylemek istiyorum. Arkadaşın yaptığı savunmaya gelecek olursak:
Evet dün akşam kavga ettik fakat 2 arkadaşını Maxine ya da benim yüzümden polis almadı. Sahilde otururken gelip bize laf attıktan sonra orta parmak çekerek gitmeniz ardından bar önünde karakterime tokat atmanız sonucu aramızda çıkan bir kavgaydı. Yani kavgayı başlatan taraf sizsiniz polisin sizi almasının asıl kaynağı sizin hareketlerinizdir. Deli, manyak, psikopat karakterleri canlandırıyorsunuz (Karakter tanıtımlarında bunu açıkça belirtmişler.) Böyle bir rol yapıyorsanız hareketleriniz sonucu her akşam polislik olacağınızın bilincinde olarak rol yapın bu bir sebep değildir. İki arkadaşınızla beraber biz de polislik olduk, bunun sebebi sizsiniz dersem işte bu doğru olur. Sonuç itibariyle o akşam karşılıklı brawl atıldı sonu VCPD oldu kimse hapishaneye atılmadı ve uzlaştık. Kimsenin hapishaneye atılmama sebebi zaten uzlaşmamızdı. Polisler bu sebeple bizi serbest bıraktı. SS'de ki olayda ise olay bitmiş ve biz araçla oradan geçerken, "hiçbir şey yapmayarak". Siz gelip arabama vurdunuz hem de emote atmadan. Arkadaşın bir şeyler fırlattı sense trolling yaparak bir şeyler saçmaladın. Emote atmadan vuruşunu ispatlayamam çünkü elimde buna dair bir SS yok. O SS'i almak için aşırı hızlı olmam gerekirdi LOG kontrolüyle bakılabiliyorsa bakılabilir. Yaptığınız hareketlerin kural ihlali olduğunu düşünüyorum, bundan Maxine ve ben çok rahatsız olduk. Deli rolü yapmanız trolling yaparak oyuncuları rahatsız edebileceğiniz anlamına ve kural ihlali yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu tarz bir rol yapıyorsanız kurallara ve davranışlarınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Belki de rol değildir... Yetkili kararı bekliyorum.