Konu: [13.11.2020 - James_Palmer] Fear-RP  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 19:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Palmer @Agresif_Ruhsuz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Angola Deutsch @masallahimvar, Fabian Goldstein @Chavo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2020 16.03-16.26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle sıcak savaştayız, karakterleri silahla düşürdükten sonra kaçırdık. Kişilerin kafasına silah tuttuğumuz halde James adlı karakter korku rolü yapmıyor. ''Martin ne ibne adamsın'', ''Martin çocuk musun?'' ''Martin orada kafana sıkacaktım(?)'' tarzında cümleler kullanıp korkusuzca rol yaptığı bariz. Realist düşünürsek bir grup kişiler kaçırdığında ona ismiyle hitap edip ''Ne ibne adamsın, çocuk musun?'' gibisinden şeyler söylemek realist dışı kalıyor ve kural ihlaline giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rol Flexman yetkilisi tarafından izleniyordu, kişiler korku rolü yapmayınca chatten ceza-i işlem uygulayacağını söylüyor.

#1 - 13.11.2020 19:28
Şahitliğimi onaylıyorum, şahısın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#2 - 13.11.2020 19:42
Şahitliğimi onaylıyorum, Fear-RP bilmiyorsa rol destek verebiliriz

#3 - 13.11.2020 20:23
Admin rolü izliyordu bizi uyardı sonrasında ise bu tarz davranışları bıraktık bırakmıyor olsak ceza alırdık savunmam bu kadardır @Flexman

#4 - 13.11.2020 20:27
Olay esnasında orada olduğum için şahitliğimi onaylıyorum.

Admin rolü izliyordu bizi uyardı sonrasında ise bu tarz davranışları bıraktık bırakmıyor olsak ceza alırdık savunmam bu kadardır @Flexman

Bu tarz davranışlar dediğinizi zaten yapmamanız gerekiyor. Adminin sizi uyarmasına gerek yok sizin yaptığınız bir kural ihlali. Bunun için de ceza almanızı talep ediyoruz harika rolcüler her şeyi biliyoruz diyorsunuz ama bir şey bildiğiniz yok. Kuralları bir inceleyin, rol desteği için forum PM atabilirsiniz. Size destek veririm, gerçekten bir şeyler kaparsınız.

#5 - 13.11.2020 20:35
Admin o anda yoktu, daha sonradan geldi.

#6 - 13.11.2020 20:44
Selam, yeni fark ediyorum. Senin bana ''Martin ne ibne adamsın'' dediğin yerde saat 16.26. Flexman yetkili rolü izleyip kural ihlali yapınca saat 17.37'de yazıyor. Arada 1 saati geçkin zaman farkı var. Eminim o dediğin yerleri yazdığında izlemede olsaydı Fear-RP kapsamında ceza alırdın, bu arada senden sadece savunma istiyoruz. Yetkili kişinin rolü izleyip izlememesi önemli değil, savunmaların varsa şikayete sunarsan daha iyi olur. İyi akşamlar.

#7 - 13.11.2020 21:16
Önce uslübünü düzelt sonra gel ben sana birlik rütbelerini ve anlamlarını öğreteyim outsider ile savaşa katılanlar bana rol bilgisi taslamasın. Daha geçen gün vurulunca yaptığınız kural ihlalini herkes biliyor burda ağlamanın lüzmu yok. Yapacağım savunmayı yaptım admin kararı uzatmaya gerek yok.

*Boss'una pand'ik ata'r. rolü yapıp da utanmadan foruma atan adamlar mı bana rol öğretecek? Ehehehe, hadi git işine.

Fazla konuşmaya gerek yok admin kararı.

#8 - 13.11.2020 21:21
Merhaba,

Tartışma içerikli yorumlar kaldırılıp ilgili kişilere işlem olarak uyarı puanı verildi, tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

#9 - 14.11.2020 17:46
Merhaba,

Rolü takipteydim, pek ceza uygulanması gerektiren bir Fear-RP durumu bulunmuyor. Gerekli uyarılarda da zaten bulunmuştum, herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.