Konu: Vincent Callatri - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 10.11.2020 22:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent Callatri @mobhit

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.11.2020 21.28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vincent Callatri'nin yaptığı CR üzerine pmden şahsıma edilen hakaretler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın ortak nezaketten ceza almasını talep ediyorum, edilen hakaretler çok ağırıma gitti, alındım ve gücendim.

#1 - 11.11.2020 18:03
İlk öncelikle selamlar, orada ck yapmadım bu 1, yaptıysam bile ping üzerinden olmuştur çünkü gece zamanları pingim hep yükselir.
Sen orada durabilecekken yaya yolundan gitmeyi seçip pm'den "güzel ck" diyorsun. Sinirlendim şey ettim, o gün zaten sinirliydim (( OOC Neden )).
Ben yetkili bekleme tarafındayım.

#2 - 11.11.2020 21:27
Tyrone_Shawn, sizin üslubunuz da düzgün değil, kışkırtmak için yazdığınız belli. İleride göz önünde bulundurulacak. Vincent_Callatri ise ortak nezaket ihlalinden cezalandırılacak.