Konu: [10.11.2020 - Marko_Wilson, Max_Wilson] AFK Car Jacked  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 10.11.2020 21:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marko_Wilson (@UcanKeko) - Max_Wilson (@Narcos44)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: --

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.11.2020 20.37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
    Alıntı

12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
     Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
    Müslüman rolleri
    Türk rolleri
    Tetikçi rolleri
    Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
    Yüksek seviyeli hacker rolleri
    Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
    AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
    Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
    Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
    Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri
    Arap kökenli uyruk rollerinin tamamı.
      [li$i]Azeri kökenli uyruk rollerinin bir kısmı. (Azerbaycan Türkçesi konuşmak, "qardaş, qaqaş, yaxşı, uşaq vb." kelimeler yasaktır.) [/li][/list]

CEZASI: Uyarı, kick, hapis, yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımı kenara çekmiş alt+tab halinde bir şeylere bakıyordum. O sırada motorum açıktı, kısa bir süre AFK kalmak amacıyla kapatmamıştım. Sonrasında işimi bitirip oyuna döndüğümde B'den konuşmalarla aracımın çalındığını anladım. Kişiye PM'den yazdığım zaman kendisi itiraf etti zaten. B yoluyla konuştukları için açıkça belli. Şunu belirtmek istiyorum; "DELL" denen bir şey roleplay kapsamında yoktur. Oyuna yeni başlamış pekala sorun yok, ancak bana oyunu öğretmeye çalışarak hitapta bulunuyor. Car Jacked'ın yasak olduğunu belirttiğimi de kanıtlarımda sunacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim, kişilerin gerekli cezaları almalarını arz ediyorum.

#1 - 11.11.2020 09:52
      Bu Savunmam UcanKeko(Marko_Wilson) ve kendi adıma yazıyorum

Görüyorsunuz SS te kişi bizi tehtit ediyor savunmam bu

#2 - 11.11.2020 19:01
      "Ne diyorsun oğlum sen?" şeklini tehdit olarak algılayan birisine laf anlatabileceğimi sanmıyorum, gerekli savunmasını yapmış arkadaş. Kararı bekleyelim.

#3 - 11.11.2020 21:31
      Marko_Wilson CJ yaptığı için cezalandırılacak. Danny_Lopes sizin de üslubunuz hoş değil.