Konu: Galeri ve Oto Pazarı Rollerinin Arttırılması  (Okunma sayısı 92 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.11.2020 21:06
Herkese iyi günler serverda bence galeri rollerinin arttırılması ve özellikle ikinci el oto pazarı gibi güzel legal işler ve rollerin arttırılması için Sunshine'nın kapatılması veya belirli bir süre aralıklarıyla açılması düşüncesindeyim. Forumda zaten ikinci el sistemi ve Sunshine'nın "genellikle" açık olması galeri rollerini bence öldürüyor ikinci el oto pazarı gibi bir şey zaten yapılmıyor bile. İkinci el sistemi yeni gelmiş ve güzel bir sistem olduğundan kaldırılması çok mantıklı olmaz ancak Sunshine'nın kapanması ve belli aralıklarla açılması bile galeri ve ikinci el oto pazarı gibi rollere değer katıp serverdaki rollerin artmasına ve legal işyeri çeşitliliğine katsının büyük olucağını düşünüyorum.

Serverda araç sayısı belli bir limite ulaştığında Sunshine'nın kapandığını biliyorum ama dediğim şey bu sayının daha azaltılması veya ayda  bir gün gibi belli sürelerle açılması ikinci el değerini arttırıp serverdaki araba çokluğununda önüne geçiceğini düşünüyorum. Herkesin görüşünü ve eleştirisini duymak isterim teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.11.2020 21:12
Arkadaşa katılıyorum şu an da kimse doğru düzgün ilandan araba almıyo üst segment arabaları bundan dolayı çoğu kişi para kazanamıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.02.2021 04:42
Serbest piyasa mevcut, aslına bakarsanız aktif bir düzeyde.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok