Konu: Alian Parker 3.parti yazılım kullanımı  (Okunma sayısı 304 defa)

#0 - 05.11.2020 01:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Neal Moritz @compass

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:03/11/2020 20.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı yapılan: 3. PARTİ YAZILIMLAR
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

Son zamanlarda neredeyse tüm oyuncular tarafından kullanılmaya başlanan animasyon cleo modları tamamen yasaklandı. Sunucudaki animasyonlar dışında animasyonların kullanılabilmesini sağlayan(diğer oyunculara görünecek şekilde) modlar 01.11.2020 tarihinden itibaren kullanılamaz. Cezası karakterin yasaklanmasıdır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bizim yanımıza geldi, durup dururken yasaklı dans cleosunu kullanmaya başladı. Uyarmama rağmen bu şekilde pişkin cevaplar vermeye başladı. Pişman olduğunu sanmıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://hizliresim.com/pzRRUr  https://hizliresim.com/U26LDy

Ek açıklamalar(varsa): Kişi pişman değil yaptığından, gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 05.11.2020 09:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.11.2020 14:07
Arkadaşımız cleo tuşuna bir kere bastığını iddia edecektir. Kendisini bir defa uyardığım ilk ekran görüntüsünde, en üstte "20.54: Son yayımlanan kurala bak dostum forumdan." yazmamın ardından 30 saniye sonra "bir kere basıom bişey olmaz bence" diyerek tekrardan 20.55'de cleoyu kullanarak ihlali sürdürmüştür.

#3 - 05.11.2020 15:50
 1 2 kere Bastım bana pm den uyardınız yasak diye ben yasak olduğunu bilmiyordum sonra yapmadım zaten. Ayrıca ıc bir olayı occ kine çevirip bana şikayet açmışsın discordda arkadaşım var sizin ile sohbet etmiş orda bana gayetde güzel küfür etmişsin. Yani diyeceğim o ki 1 2 kere kullandıktan sonra uyarı aldım başkada yapmadım.

#4 - 05.11.2020 15:55
Arkadaşım uyarılardan sonra hiç yapmadı ve o dans cleosunu sildi şikayet atan arkadaşlar zaten IC bi olayı OOC'de  konuşurken bayağı bi küfür ettiler Alian!a - Caner
sonuna kadar arkadaşımı koruyorum.

#5 - 05.11.2020 18:05
20:55 de duvara yaslanıyordum bu arada.Özel modla bi ilgisi yok cleo zaten vice rp discord unda adminlerin paylaştığı f5 tuşu ile çalışan dans trolling vs değil.

#6 - 05.11.2020 18:22
Kanıtlara attığım üzere savunmanı yaptığın için teşekkürler @MARRYLEX, savunmanı yaptıysan yönetim kararını bekleyebiliriz. Discorddan sövmüşsünlerle yürüyecek iş değil, yaptığınız ayıbı örtmüyor bu.

#7 - 05.11.2020 23:57
Yaptığım ayıp derken? Sen bana arkadaşımın yanında Aileme küfür ediyorsun ben dans ettim diye ayıp oluyor senide anlıyorum ıc olayı occ kine çevirip sürekli her baheneden şikayet açarsın artık dostum.

#8 - 14.11.2020 04:47
Şişirilmiş, nefret dolu bir şikayet olmuş. Geçersiz kılarak şikayeti düşürüyoruz, K&A.

Arkadaşımızın cleoyu sildiğinden emin olacağız.