Öncelikle merhaba, şahısların mahallesi olmamasına rağmen mahalle benim diyor craft yapmaya giricektik atar koymaya başladı, brawl döndü sonra pompalı ve uzi ile sıktılar, bizde drive by a falan kalktık, bu konuda Naethan_Quesada şahitimdir.
Alıntı yapılan: Thomp - 01.11.2020 15:45 Öncelikle merhaba, şahısların mahallesi olmamasına rağmen mahalle benim diyor craft yapmaya giricektik atar koymaya başladı, brawl döndü sonra pompalı ve uzi ile sıktılar, bizde drive by a falan kalktık, bu konuda Naethan_Quesada şahitimdir. Ben sizin /do'dan Brawl izini aldığını hatırlıyorum 5vs 2 brawl mı oluyor?
Alıntı yapılan: furkan2434 - 01.11.2020 21:43Alıntı yapılan: Thomp - 01.11.2020 15:45 Öncelikle merhaba, şahısların mahallesi olmamasına rağmen mahalle benim diyor craft yapmaya giricektik atar koymaya başladı, brawl döndü sonra pompalı ve uzi ile sıktılar, bizde drive by a falan kalktık, bu konuda Naethan_Quesada şahitimdir. Ben sizin /do'dan Brawl izini aldığını hatırlıyorum 5vs 2 brawl mı oluyor? Ben sizin shotgun'lar ile ateş açıp bizi düşüremediğinizi hatırlıyorum, sonra da sıkan arkadaşın düştükten sonra yaralı rolü yapmayıp tekrar saldırdığını da hatırlıyorum. Bu rol mü oluyor? Buna sizin tarafınızca "Rol" mü deniyor?
Alıntı yapılan: CornettoRX - 03.11.2020 21:27Alıntı yapılan: furkan2434 - 01.11.2020 21:43Alıntı yapılan: Thomp - 01.11.2020 15:45 Öncelikle merhaba, şahısların mahallesi olmamasına rağmen mahalle benim diyor craft yapmaya giricektik atar koymaya başladı, brawl döndü sonra pompalı ve uzi ile sıktılar, bizde drive by a falan kalktık, bu konuda Naethan_Quesada şahitimdir. Ben sizin /do'dan Brawl izini aldığını hatırlıyorum 5vs 2 brawl mı oluyor? Ben sizin shotgun'lar ile ateş açıp bizi düşüremediğinizi hatırlıyorum, sonra da sıkan arkadaşın düştükten sonra yaralı rolü yapmayıp tekrar saldırdığını da hatırlıyorum. Bu rol mü oluyor? Buna sizin tarafınızca "Rol" mü deniyor? Chris ve Melvin düştükten sonra Eddie gelip ikinizi düşürüyor ardından Eddie de düşüyor,siz kalkıp Eddie'yi kaçırıyorsunuz.