Konu: [1.11.2020] Cesar Ramirez - Jeffrey Wright - Marshall Rabbit - Mark Mishler  (Okunma sayısı 219 defa)

#10 - 01.11.2020 20:44
Hoodunuza gelip Real OG demek için gelmedik hoodunuza, karakterlerimiz zaten kendini gangster zanneden bir kaç adet çocuk, yaşlardan görülebilir 16 17 yaşında gangster sanan birkaç çocuk yani bunun büyütülmemesi lazım.

#11 - 01.11.2020 20:46
 Size ateş etmedim fakat beni şikayete eklemişsiniz, Cross'un dediği gibi bize ufak bir atışma sonucu ateş ettiniz ve Fear-RP yapıp kaçtık. Karakterlerimiz o an sistemsel olarak sivil olsada IC olarak çete üyeleri, bu onlara sivil oldukları için istediğiniz gibi ateş edip karşılık beklemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
:) :)

#12 - 01.11.2020 20:48
Öncelikle iyi akşamlar, Savunmam Cross'un tarafındadır.
(Olay esnasında silahım bile yoktu.)

#13 - 01.11.2020 21:43
Öncelikle merhaba, şahısların mahallesi olmamasına rağmen mahalle benim diyor craft yapmaya giricektik atar koymaya başladı, brawl döndü sonra pompalı ve uzi ile sıktılar, bizde drive by a falan kalktık, bu konuda Naethan_Quesada şahitimdir.
Ben sizin /do'dan Brawl izini aldığını hatırlıyorum 5vs 2 brawl mı oluyor?

#14 - 03.11.2020 21:27
Öncelikle merhaba, şahısların mahallesi olmamasına rağmen mahalle benim diyor craft yapmaya giricektik atar koymaya başladı, brawl döndü sonra pompalı ve uzi ile sıktılar, bizde drive by a falan kalktık, bu konuda Naethan_Quesada şahitimdir.

Ben sizin shotgun'lar ile ateş açıp bizi düşüremediğinizi hatırlıyorum, sonra da sıkan arkadaşın düştükten sonra yaralı rolü yapmayıp tekrar saldırdığını da hatırlıyorum. Bu rol mü oluyor? Buna sizin tarafınızca "Rol" mü deniyor?

#15 - 04.11.2020 11:22

Ben sizin shotgun'lar ile ateş açıp bizi düşüremediğinizi hatırlıyorum, sonra da sıkan arkadaşın düştükten sonra yaralı rolü yapmayıp tekrar saldırdığını da hatırlıyorum. Bu rol mü oluyor? Buna sizin tarafınızca "Rol" mü deniyor?
Chris ve Melvin düştükten sonra Eddie gelip ikinizi düşürüyor ardından Eddie de düşüyor,siz kalkıp Eddie'yi kaçırıyorsunuz.

#16 - 04.11.2020 12:13
Chris ve Melvin düştükten sonra Eddie gelip ikinizi düşürüyor ardından Eddie de düşüyor,siz kalkıp Eddie'yi kaçırıyorsunuz.

Aynen kanka daha 3 lv. olan bir arkadaş il-legal rol yapıyor, burda "Bu bunu düşürdü, biz sizi düşürdük." konusu değil, şikayet konusu var. Eddie'nin düşürdüğü kişinin diğeri zaten silahsız, ve dediğim gibi daha 3 lv. İl-legal rol yapılamaz, amacım küçük düşürmek değil ama bu YRB olduğunu gösterir zaten

#17 - 14.11.2020 04:31
Şikayeti açan taraf yasaklanmış ve bu bağlamda şikayet düşüyor. Yine de buradaki karakterlerin gereksiz agresif rol yaptığı kanısındayız, yönetim takibini sürdürecek.