Konu: Sürükleme Araca atma ve ip ile bağlama sistemi.  (Okunma sayısı 232 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.11.2020 18:34
Millet zar zor vakit ayırıyor hayatından oyuna giriyor , sürekli şikayetle mi uğraşacak bir de? Dalga geçer gibi yorumlar yapıyorsunuz. "Her şeyi sisteme dökmeye gerek yok" birliği falan mı kurdunuz siz? Sürekli aynı yorum. Sanki bir tayfa bu arge bölümünde sırf bu yorumu yazmak için oturuyor. "Aha , sistem gerektiren öneri gelmiş , hemen "her şeyi sisteme dökmeye gerek yok" yazmalyım.

Aynı AR-GE'yi çook daha önce de ben açmıştım, sürükleme, kelepçeleme, bağlama, bagaj atma vs. vs. ve dediğim gibi "Her şeyi sisteme dökmeye gerek olmadığı kanıtına vardım." /do Şahısın elleri ve ayakları bağlıdır. Bu kadar eğer karşıdaki şahıs role uyum sağlamayıp (Refuse-RP) yapıyor ise /rapor yazıp bir admine kendinizi specletebilirsiniz sonra da gidip şikayetinizi açarsınız. Sadece küçük bir kitle yapmadığı/uymadığı için 500 kişilik bir sunucuya sistem getirmek pek mantıklı gibi durmuyor, getirilen sistemlerin çoğul olarak sunucuya entegre edilmesi gerektiğini düşünüyorum. İyi Forumlar.

Ben neyin üstüne basıyorum sen hala "gidip şikayetini açarsin diyorsun" , bravo gerçekten dostum. Şikayet açmaktan oyun zevki baltalaniyor , çoğu kişi artık ihlalleri görmezden gelmeye başladı , yalap sulap hareketler yapılıyor , SS al gir yükle konu aç , insanlar şikayet açmak için oyun oynamıyor , başka bir oyun oynadiysan (cs, knight vb) boyle sürekli şikayet açma olayı yoktur , çünkü sistem izin vermez sistemler oyunun gerekliliklerine göre düzenlenmiştir, anca 3.parti yazılımlarda şikayet edilir , burda da buna yakın bir durum olmalı , yerdeki baygın adama sistemsel kelepçe takarsan zorla /do şahsın elleri bağlıdır /do ne alaka , değildir muhabbeti yaşanmaz burda da millet refuse rpden konu açmak için ugrasmaz örneğin
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 06.11.2020 21:11
Her şeyi sisteme dökmeye gerek yok, emote ile kişiyi bağladığınız zaman bir yere gidemez zaten eğer giderse de gerekli şikayet tablosu belli açabilirsiniz, sistem kirliliği yaratmaya gerek yok.

Millet zar zor vakit ayırıyor hayatından oyuna giriyor , sürekli şikayetle mi uğraşacak bir de? Dalga geçer gibi yorumlar yapıyorsunuz. "Her şeyi sisteme dökmeye gerek yok" birliği falan mı kurdunuz siz? Sürekli aynı yorum. Sanki bir tayfa bu arge bölümünde sırf bu yorumu yazmak için oturuyor. "Aha , sistem gerektiren öneri gelmiş , hemen "her şeyi sisteme dökmeye gerek yok" yazmalyım.

Sanki bu sistem eklenirse trollerin, şikayetlerin ayağı kesilecekmiş gibi ne bu öfkeli tutum? Bu sistem yüzünden oluşacak çıkarcı durumların, emotedan uzak sırf bir sonuca kavuşmak için yapılan rollerin ardı arkası kesilmeyecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 06.11.2020 21:16
Hayır, bu karşı tarafın isteğiyle olabilir o sırada bir toxic gelir adam ss almayı unutur vs. her duruma karşı getirilmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 07.11.2020 13:36
Bu sefer karşı taraf olası durumlarda kabul etmeyeceği için açılan şikayetler ne olacak peki?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok