Konu: 11.11.2020 - Aristarkh_Zakharov - Car Ramming  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2020 17:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aristarkh_Zakharov @emmi050505

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.11.2020 17.13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda yürürken arkamda araba sesi duydum bana çarpmasın diye kenarı zıplamaya çalıştım ama bana çarptı ve çarpınca durmadı aksine beni ezmeye sürüklemeye devam edip kaçtı. Rol yapmak için de durmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 11.11.2020 21:39
@emmi050505 savunma yapın.

#2 - 11.11.2020 22:13
Öncelikle merhabalar. Evet video da arkadaşı ezdiğim gözükmekte fakat ben o sırada tam hatırlamıyorum  yalan  olmasın. BunnyHop yaparak koşan arkadaşı görmedim diyebilmekden çekinmiyorum. 17:13 ile 17:45 arası OOC olarak telefon görüşmelerim mevcut. Kasti bir şekilde yapmış olduğum bir durum değil. O sırada telefonumu yanıtlamak için ekranıma baktığım zaman sırasında olduğunu var sayıyorum çünkü  ekrana bakmıyordum fakat araba'nın ilerlediğinin bilincindeydim. Kusurumu mağruz görmeniz açısından öncelikle Şikayetçi arkadaştan özür dilerim. Savunmamı şu cümlelerle bitirmek istiyorum. Kasti bir şekilde bilerek gerçekleşmiş bir durum değildir. O sırada hem telefona bakmak gerekiyordu hem de oyunda balıkçı'nın orada rolüm vardı ona yetişmem gerekiyordu. Seni ezerken monitöre baktığımı sanmıyorum çünkü telefonuma bakıyordum. (Telefon kayıtlarım arama geçmişim tarih ve saat olarak duruyor.)

#3 - 11.11.2020 22:15
Beni ezdiğinde durabilirdin ama durmadın. Ayrıca bunny yapmıyordum. arkadan araç sesini duyunca ezilmemek için zıpladım kenarı.

#4 - 11.11.2020 22:20
Savunma için teşekkürler. Kasten yapıldığını düşünmüyorum. Keyifli roller diliyorum, K&A.