Konu: [15.11.2020] Ezekiel_Tsuchiya  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2020 03:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezekiel_Tsuchiya @deuaclion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CJ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Su içmek için AFK'ydım yaklaşık 10 dakika sonra geldiğim de bu manzara ile karşılaştım. Ne tepki versem bende bilemedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bu rol ile CJ yaparak aldığı aracımı bir de ne yaptıysa artık ihbarda bulundurmuş....

« Son Düzenleme: 15.11.2020 03:02 Moonia »

#1 - 15.11.2020 03:04
Yirmi dört(24) saat içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir. @deuaclion

#2 - 15.11.2020 03:09
Arabanı çalmak için bayadır gözlemledim seni, afk değildin, sadece işine gelmediği için rolsel olarak bakmadın ve benim karakterimi aşağılamış oldun, o yüzden sinirlendi ve devam ettiğin için bakmamaya yaptığım hareketlere rağmen seni araçtan dışarı attım, araca bindim ve kaçtım.
AFK OLMADIĞININ KANITI:(AFK AMBLEMİ YOK)
https://hizliresim.com/7Hhbrk
https://hizliresim.com/Qd0d3d

#3 - 15.11.2020 04:04
Öncelikle selam, Ne kadar şikayetle alakam olmasa da geçen günlerde Ezekiel ile başka bir araba çalma vakasında görüşmüştük, kişi bir yere veya bir kişiye çarptığında role girmeden sürmesine devam ediyordu.

#4 - 15.11.2020 04:57
Merhaba,

Kanıt olarak bırakılan görüntüde de görüldüğü üzere Car Jack yapıyorsunuz. Bir oyuncu AFK olsa da, olmasa da o araçtayken [F] tuşuna basarak indirip aracı kaçıramazsınız. Savunmanızda "AFK İşareti" yok demişsiniz, bunun olmaması o kişinin AFK olmadığı anlamına gelmez. Belki alt tab atmak istememiştir, ya da samp addon kullandığı için çıkmıyordur vb. İşine gelmediği için rolsel olarak bakmama gibi bir durum söz konusu değil, size cevap vermediğinde de karakterinizi aşağılamış olmuyor. Buna ek olarak, Natasha Volkov'un AFK kaldığına ben de o civardan geçerken şahit olmuştum.

Ezekiel Tsuchiya karakteri, Car Jack sebebiyle cezalandırılacak. K&A