Konu: [05.11.2020 17.45 (Leonardo_Jefferson)]  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 05.11.2020 18:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo_Jefferson @fearwend N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carlo_Diaz N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2020 17:35 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
Alıntı
Non RP.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Carlo_Diaz adlı karakter ile torbacı rolündeydik. Aracımızın üstünde zıplayıp Non RP yaparak rol zevkimizi kaçırdı. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): (bulunmuyor)

#1 - 06.11.2020 00:26
Hiç bir şekilde, rolle alakam yok altta bir şeyler ilgileniyordum. Rol zevkimi bozdu felan yazmışta, orada rol bile yapmıyor. Yaptığı şey sadece OOC kin.

#2 - 06.11.2020 00:28
Non RP'lik bir durum göremiyorum, senin gördüğün şeyler orada lag. Trolling zaten söz konusu değil, kimseyle orada muhabbetim rolüm felan olmuyor.

#3 - 06.11.2020 00:38
Etrafımda rol yapan insanlar yoktu, role hiç bir şekilde girmedik. Kullanıcı adımı başka bir yerden tanıdığın için OOC kinli olduğunu düşünüyorum. Yazmışsın rolümü bozdu. Hiç bir şekilde etrafımda rol yapan insanlar yoktu.

#4 - 06.11.2020 10:15
Öncelikle selamlar. Ben sizin adınızı tanımıyorum hiçbir yerden. Ayrıca biz orada birliğimizle birlikte durup sohbet ediyorduk ama siz arabamızın üstünden trol bir şekilde zıplayıp duruyordunuz. Ben normalde sırf bunun için şikayet açanlardan değilim ancak bunu çok uzun bir süre yaptınız. Ayrıca sırf bu şikayeti açtığım için bana /pm'den OOC kinden şablonu oluşturuyorum diyerek tehdit ettiniz. Ve beni /pm'den ikna etmeye çalıştınız. Rolümü böldüğünüz için ben şikayet ettim. İyi günler dilerim.

#5 - 06.11.2020 10:39
Savunma için teşekkürler, tekrarının olmaması dileğimiz, cezai işlem görmeyecek fakat tekrarı olmayacağı konusunda bir uyarı olarak algılayın. K&A.