Konu: [03.11.2020] - Dmitri Ivanov - FEAR-RP  (Okunma sayısı 146 defa)

#0 - 03.11.2020 18:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitri Ivanov @Dmitri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Crenshaw birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.11.2020 17:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) FEAR-RP

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dmitri Ivanov, ile öncesinde kavga rolü yaşamıştık. Sonrasında birlik üyelerimle yaklaşık 7-8 kişi ile birlikte İdlewood'da yakaladık, korkusuz bir şekilde saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - Caydırıcı bir ceza almasını talep ediyorum, böyle olaylardan dolayı arkadaşın OOC sicili fazla kabarık.

« Son Düzenleme: 03.11.2020 19:16 Zaharyas »

#1 - 03.11.2020 22:53
Fear Rp yapmak durumunda değilim çünkü siz kimsiniz? (IC konuşuyorum) V2 Oyuncusuyum şehirde eski sayılırım , her an yoldan geçen bir araçtan tanıdığım insanların yardımıma gelme ihtimali var , ve vücut olarak oldukça ileri seviyede bir kişiyim buna karşılık sizin zayıf olduğunuzu görüyorum( 1 boksör vs 5 6 7 8 9 olayları gayet yaşanıyor hergün reelde) , sizden o kadar da korkmam için sebep yok?(Silah vb) Üstelik direkt tahrik edici konuşup küfür ediyorsun , karakterimin yapısına direktman zıt ,  ayrıca polisin geldiğini farkediyorum ve buna da güveniyorum? ( Olayın hemen arkasından ikimizde tutuklanıp götürüldük ben vurmaya başladığımda polis aracı geliyordu). IC bir olayı hazmedemeyiş sebebiyle açılmış bir şikayet.

#2 - 03.11.2020 23:36
Fear Rp yapmak durumunda değilim çünkü siz kimsiniz? (IC konuşuyorum) V2 Oyuncusuyum şehirde eski sayılırım , her an yoldan geçen bir araçtan tanıdığım insanların yardımıma gelme ihtimali var , ve vücut olarak oldukça ileri seviyede bir kişiyim buna karşılık sizin zayıf olduğunuzu görüyorum( 1 boksör vs 5 6 7 8 9 olayları gayet yaşanıyor hergün reelde) , sizden o kadar da korkmam için sebep yok?(Silah vb) Üstelik direkt tahrik edici konuşup küfür ediyorsun , karakterimin yapısına direktman zıt ,  ayrıca polisin geldiğini farkediyorum ve buna da güveniyorum? ( Olayın hemen arkasından ikimizde tutuklanıp götürüldük ben vurmaya başladığımda polis aracı geliyordu). IC bir olayı hazmedemeyiş sebebiyle açılmış bir şikayet.

Öncelikle selamlar, olayın içinde direkt olarak bulunan birisi olarak yazmak istiyorum. Fear RP yapman için, bizim birisi olmamızın ne alakası bulunuyor? Tanımadığın insanlar reelde, 7-8 kişi karşına çıksa, he bi de etrafını sarsa ne yapabilirsin ki? Pısırıp, kalman gerekiyor. Yanlış mıyım? Ah, eğer yanlışsam 20 seviye kas gücünü ben de sabah akşam GYM'de çıkaralım, biz de Fear Rp uygulamayalım. Fear RP'yi, 20 kas gücün var diye mi yapmıyorsun? Etrafında 7-8 zenci duruyor, sen orada direkt saldırıyorsun. Ayrıca, karakterini az çok tanıyorsam herkesle olayın var nasıl sen dövülünce yardımına geliyor? Havadan, sudan mı haber alıyor? Arkadaşlar, yanlışsam yanlışsın deyin. Lütfen. Tutuklanma olayına gelirsek, eğer sen orada saldırmasaydın seni biraz tehdit edip gidecektik zaten. Sen, direkt 7-8 kişinin arasında 7-8 kişiye yumruk sallayarak hepimizi düşürmeye oynadın. Bu direktman FEAR RP ihlaline giriyor.

Ek olarak, kuralları okumanı tavsiye ediyorum. Bundan önce, GBİ ve onun gibi ihlallerden bir sürü ceza almışsın.

İyi forumlar...

#3 - 03.11.2020 23:39
Hah, pardon. Az önce profiline baktım, yazımda eklemeyi unuttum. Karakterin sivil, birliği olan birine böyle bir rol sergileyemezsin. Yasak.

#4 - 04.11.2020 00:22
Önceden aldığım cezalar sizi ilgilendirmez ,çocuk gibi sürekli "önceden ceza almuşsun yav" muhabbeti yapmayın gereksiz gereksiz , ben almışım ben çekmişim , önceden ceza almış olmam her açılan şikayette benim hatalı olduğum anlamına gelmez? Git sabah akşam sen de takıl kendini geliştir ya da geliştirme bu senin bileceğin iş benim değil yapmıyorsan da  yapmış birinin özgüvenli ( = reelde boksör birine denk gelir ve az onceki mesajımda da bahsettiğim gibi günlük hayatta boksörlerin 1 vs 9 10 kişiye kadar kapışmaları görülebilir , ki Manifesto tarafından açılan GYM- sistemi konusunda da buna atıf vardır) olmasını da hazmetmek zorundasın.  Karakterimin kağıt üstünde "sivil" olması kendini "Savunmayacağı" anlamına gelmiyor , "üstelik" silahsız ve fiziksel açıdan bariz zayıf görünen kişilere. Şu oyunu az oyun gibi göründe bayılınca şikayete koşmayın rica ediyorum.

#5 - 04.11.2020 11:35
Önceden aldığım cezalar sizi ilgilendirmez ,çocuk gibi sürekli "önceden ceza almuşsun yav" muhabbeti yapmayın gereksiz gereksiz , ben almışım ben çekmişim , önceden ceza almış olmam her açılan şikayette benim hatalı olduğum anlamına gelmez? Git sabah akşam sen de takıl kendini geliştir ya da geliştirme bu senin bileceğin iş benim değil yapmıyorsan da  yapmış birinin özgüvenli ( = reelde boksör birine denk gelir ve az onceki mesajımda da bahsettiğim gibi günlük hayatta boksörlerin 1 vs 9 10 kişiye kadar kapışmaları görülebilir , ki Manifesto tarafından açılan GYM- sistemi konusunda da buna atıf vardır) olmasını da hazmetmek zorundasın.  Karakterimin kağıt üstünde "sivil" olması kendini "Savunmayacağı" anlamına gelmiyor , "üstelik" silahsız ve fiziksel açıdan bariz zayıf görünen kişilere. Şu oyunu az oyun gibi göründe bayılınca şikayete koşmayın rica ediyorum.

Komiksin kanka. Yönetim kararı, yönetimin verdiği kararı 4 gözle bekliyorum.

#6 - 04.11.2020 12:02
Komik olan kim belli , Mike Tyson gibi bir adamın 3-4 cılız (silahsız) adamdan korkmasıni pismasini af dilemesini bekleyen mantiga sahipsin , oyunda kas ve dayanıklılık sistemi boşuna yok, "toplanıp gidelim ağa o da korkar" diye bir şey yok direktman, tüm bağlam ve şartlar etkiler fear rp gerekliliğini.  Tüm şartları da saydım ilk mesajdan itibaren.

#7 - 14.11.2020 04:18
Merhaba, incelendi.

SA:MP oyun modunda kullandığımız FearRP kuralını açalım;

Bir kişi yalnız başına altı, yedi kişiye kafa tutamaz, bunu gerçek manada düşünmenin yanında yıllardır SA:MP roleplay sunucularında kullanılan FearRP kuralı kapsamında düşünüyoruz, yöntemimiz ve oyun kuralımız bunu gerektiriyor.(Yeni çıkan bir şey değil, yıllardır süregelen düzen.)

Bu bağlamda tek bir karakter 6-7 kişiye kafa tutamaz, fakat burada bir rol yaşanmış ve kavga çıkmış ve rol tamamlanmış. Tarafların geçmiş cezaları üzerinden yargılama yapmak ise yakışıksız bir tutum olmuş.

Cezai işlem görülmeyecek, önümüzdeki günlerde devam niteliği taşıyan durumlarda Dmitri karakterinin benzer durumu tekrarlaması koşulunda cezai işlem uygulanılabilir.