Fear Rp yapmak durumunda değilim çünkü siz kimsiniz? (IC konuşuyorum) V2 Oyuncusuyum şehirde eski sayılırım , her an yoldan geçen bir araçtan tanıdığım insanların yardımıma gelme ihtimali var , ve vücut olarak oldukça ileri seviyede bir kişiyim buna karşılık sizin zayıf olduğunuzu görüyorum( 1 boksör vs 5 6 7 8 9 olayları gayet yaşanıyor hergün reelde) , sizden o kadar da korkmam için sebep yok?(Silah vb) Üstelik direkt tahrik edici konuşup küfür ediyorsun , karakterimin yapısına direktman zıt , ayrıca polisin geldiğini farkediyorum ve buna da güveniyorum? ( Olayın hemen arkasından ikimizde tutuklanıp götürüldük ben vurmaya başladığımda polis aracı geliyordu). IC bir olayı hazmedemeyiş sebebiyle açılmış bir şikayet.
Öncelikle selamlar, olayın içinde direkt olarak bulunan birisi olarak yazmak istiyorum. Fear RP yapman için, bizim birisi olmamızın ne alakası bulunuyor? Tanımadığın insanlar reelde, 7-8 kişi karşına çıksa, he bi de etrafını sarsa ne yapabilirsin ki? Pısırıp, kalman gerekiyor. Yanlış mıyım? Ah, eğer yanlışsam 20 seviye kas gücünü ben de sabah akşam GYM'de çıkaralım, biz de Fear Rp uygulamayalım. Fear RP'yi, 20 kas gücün var diye mi yapmıyorsun? Etrafında 7-8 zenci duruyor, sen orada direkt saldırıyorsun. Ayrıca, karakterini az çok tanıyorsam herkesle olayın var nasıl sen dövülünce yardımına geliyor? Havadan, sudan mı haber alıyor? Arkadaşlar, yanlışsam yanlışsın deyin. Lütfen. Tutuklanma olayına gelirsek, eğer sen orada saldırmasaydın seni biraz tehdit edip gidecektik zaten. Sen, direkt 7-8 kişinin arasında 7-8 kişiye yumruk sallayarak hepimizi düşürmeye oynadın. Bu direktman FEAR RP ihlaline giriyor.
Ek olarak, kuralları okumanı tavsiye ediyorum. Bundan önce, GBİ ve onun gibi ihlallerden bir sürü ceza almışsın.
İyi forumlar...